Akciós Citroën haszongépjárművek

Citroen haszongépjármű akció

Válassza a vállalkozásához legjobban illő Citroën haszongépjárművet

Használja ki az NHP Fix finanszírozásban rejlő lehetőséget akár 1% fix kamatozással!

Okos megoldás, amellyel fellendítheti vállalkozását:

 • Rendkívül kedvező költségek mellett racionális döntés a vállalkozás számára
 • Kedvező, akár évi fix 1% kamattal
 • NHP finanszírozással
 • Gyors és egyszerű ügymenet

Tudja meg milyen feltételekkel igényelheti a Növekedési Hitelprogramot!

Citroën Berlingo most nettó 4 710 000 Ft-tól

Az új Citroën Berlingo furgon ideális választás minden dinamikusan fejlődő vállalkozás számára.

Az új Citroën Berlingo furgon külseje robusztus és védelmező, ám mégsem agresszív, áramló vonalai dinamizmust árasztanak.

A Berlingo furgon az ön ideális partnere a mindennapokban, hiszen a többféle raktér- és fülkeméretnek, valamint a választható belső kialakításoknak köszönhetően a legkülönbözőbb szállítási feladatokhoz is kínál megoldást.

piros citroen berlingo

BERLINGO FURGON, CLUB M BLUEHDI 100 S&S

citoen berlingo bepakolás
 • Club felszereltség: klíma, rádió, Bluetooth kihangosító, elektromos kézifék, tempomat
 • ABS elektronikus fékerőelosztóval, ESC, kipörgésgátló és dombsegéd
 • Elektromos kézifék
 • Akár 3 méteres hosszú tárgyak szállítása is lehetséges (Extenso ülés esetén)
 • Elektromos ablakemelők és fűthető külső tükrök (külső hömérséklet érzékelővel)

Citroën Berlingo Van Driver

A « Driver » azokat a vállalatokat és munkavállalókat célozza, akik távolsági fuvarozást végeznek, vagy egy településen belül több helyre szállítanak. A Driver változat erősségei:

– Utazási komfort
– Akusztikai komfort
– Surround Rear Vision parkolás segítő rendszer (Kamera alapú perspektívikus hátsó nézeti kép megjelenítés, tolatókamera képi megjelenítés, utasoldali képi megjelenítés).
– 8 colos érintőképernyő

A fokozott kényelem és a praktikus megoldások egész sora gondoskodik arról, hogy ön hatékonyan és kellemesen végezze munkáját a mindennapokban.

citroen berlingo driver
citroen berlingo bepakolás

Citroën Jumpy

Az új Citroën Jumpy hatékony megoldás a vállalati ügyfelek számára, akiknek ügyfeleik gyors és hatékony elérése mindennél fontosabb.

A Jumpy személyautó változata is megújult, letisztult és modern vonalvezetés, karakteres designj jellemzi. A rövid orr-rész további jellegzetes eleme a széles lökhárító, rajta a Jumpy robusztus stílusát hangsúlyozó fekete légbeömlő ráccsal.

Citroen Jumpy

Citroën Jumpy

Okos és biztonságos megoldás, amellyel fellendítheti vállalkozását:

 • Rendkívül kedvező költségek mellett racionális döntés a vállalkozás számára
 • Kedvező, akár 1%-os fix ügyleti kamatozású 
 • Forint alapú finanszírozás
 • Gyors és egyszerű ügymenet
Citroen Jumpy
Citroen Jumpy

CITROËN JUMPY CLUB FT 350 L3H2 2.2 BLUEHDI S&S 140 E6.2

 • Club felszereltség: klíma, rádió, Bluetoothkihangosító, tempomat, Moduwork 2 személyes moduláris utasüléspad
 • 5,8 m3-es raktér felhajtott Moduwork üléspaddal
 • 3,6 m hosszú tárgyak szállítása felhajtott Moduwork üléssel
 • 1,93 m –es külső magasság
 • Opcionálisan elérhető vezetéstámogató berendezések (vészfékező-, sávelhagyásra figyelmeztető rendszer, stb.)
 • Terhelés függvényében változó csillapítású lengés csillapítók
 • Független, ferde háromszög-lengőkaros hátsó futómű

A Jumpy két oldalán a széles oldalsó tolóajtók tágas belső teret és számtalan elrendezési és átalakítási lehetőséget sejtetnek.

Az utastér különböző pontjain számos rakodóhely áll Ön és utasai rendelkezésére:  nagyméretű, zárt kesztyűtartó, alsó tároló, az első üléspad alatt kialakított nagyméretű tárolóhely.

Háromféle hosszméret:

 • a piacon megszokott 4,95 m
 • 5,30 m-es változatok
 • egy egyedülálló, mindössze 4,60 m-es, egyszerre kompakt és praktikus verzió is rendelkezésre áll. M, ill. XL méretű társaihoz hasonlóan az XS kivitel is 1400 kg hasznos terhelhetőséget biztosít, és kombi változatban ugyanúgy 9 személy befogadására alkalmas.
citroen jumpy
citroen jumpy

Citroën Jumper

Az új Citroën Jumper a garancia arra, hogy ön a legjobb körülmények között dolgozhat.

A CITROËN Jumper a hasznos térfogat/külső méret szempontjából is referenciaértékű. A modell a különböző szakmai igényekhez igazodva számos méretváltozatban rendelhető.

citroen jumper

Citroën Jumper

NHP Fix kamatozású lízingopció akár 1% kamattal

citroen jumper beltér
citroen jumper tolatókamera

CITROËN JUMPER CLUB FT 350 L3H2 2.2 BLUEHDI S&S 140 E6.2

 • Club felszereltség: klíma, tempomat, érintőképernyő, rádió, Bluetooth kihangosító
 • Megújult, erősebb 2.2 literes BlueHDI dízelmotor
 • 3,5 tonnás össztömeg
 • 1,87 m hasznos raktérszélesség
 • 13 m3-es raktér
 • Opcionálisan elérhető vezetés támogató technológiák (pl. többfunkciós holttérfigyelő rendszer)

A CITROËN Jumper minden professzionális ügyfelünk maximális bizalmára méltó, amire a 4 millió tesztkilométeren próbára tett műszaki alapok kifogástalan minősége jelenti a garanciát.

A közelmúltban végzett motorfejlesztések folytatásaként újabb műszaki fejlesztéseket hajtottak végre a járművön:

 • A HDi 110, 130 és 150 motorokban átalakították a befecskendező rendszert,
 • Megerősítették az oldalsó és a hátsó ajtókat (záródását 500.000 alkalommal tesztelték),
 • Hatékonyabbá, tartósabbá és csendesebbé tették a fékrendszert,
 • Újratervezték a szélvédő légbeömlő egységét,
 • Új lengéscsillapító-bakokat alkalmaztak.
citroen jumper hátulról
citroen jumper
citroen logo
*Jelen finanszírozási ajánlat 2020.03.01-jétől visszavonásig, új Citroën Berlingo furgon, Citroën Jumpy és új Citroën Jumper modell készletről történő vagy gyártásba leadott és visszaigazolt megrendelésére érvényes, megfelelő finanszírozási feltételek
teljesülése esetén. A feltüntetett ajánlat más kedvezménnyel és akcióval nem összevonható. A finanszírozási ajánlat az MNB NHP Fix keretében belföldi székhelyű KKV-k számára elérhető, forintalapú, évi 1%-os mértékű fix ügyleti kamatozású, a futamidő végén
tulajdonszerzést eredményező, zártvégű pénzügyi lízingkonstrukcióra vonatkozik, amelyhez kötelező teljes körű casco biztosítást kötni bármely belföldi székhelyű biztosítóval, ahol a biztosítás társbiztosítottja a Merkantil Bank Zrt. lízingbeadó. A konstrukció során
a minimálisan finanszírozott összeg 3 millió forint, a futamidő minimum 36 hónap, maximum 60 hónap lehet. A tájékoztatás nem teljes körű, nem minősül ajánlattételnek, az MNB NHP Fix részleteiről az MNB honlapján, a Merkantil Bank Zrt. hivatalos
honlapján és a hivatalos Citroën Márkakereskedőknél tájékozódhat. A folyósítás feltétele a pozitív hitelbírálat. Az ajánlat más finanszírozási konstrukciókra nem vonatkozik. Önt terheli a gépjármű tulajdonjogának a futamidő végén történő megszerzésére
tekintettel fizetendő visszterhes vagyonszerzési illeték. A Merkantil Bank Zrt. a kondíciók változtatásának jogát fenntartja. Az akció visszavonásig érvényes és kizárólag flotta 3 (E3) kategóriában leadott megrendelésekre vonatkozik.
**Minden 2019.10.01. után készletlistáról történő vagy gyártásból megrendelt, minden belföldi székhelyű jogi személy részére új autóként értékesített Citroën Berlingo, Jumpy, vagy Jumper tehergépkocsi vásárlása esetén a 2 év szerződéses gyári jótállás mellé most +2 év kiterjesztett CarGarantie Promóciós Economy garanciát adunk ajándékba. A CarGarantie Promóciós Economy garanciaszerződés keretében nyújtott jótállás a 2 éves szerződéses gyári jótálláson túl, az autó első tulajdonosának történő átadásától számított 2+2 évig vagy 200 000 km-ig (amelyiket előbb eléri az autó), további feltételek teljesülése esetén érvényes, CG Car-Garantie Versicherungs-Aktiengesellschaft által nyújtott kiterjesztett szerződéses jótállás és a szerződéses gyári jótálláshoz képest a CarGarantie Promóciós Economy garanciaszerződésben megjelölt, korlátozott szolgáltatásokat tartalmazza. Az akció visszavonásig érvényes, egyedi flottamegrendelésekre és flotta 2 (E2) kategóriára nem vonatkozik. A CarGarantie Promóciós Economy garancia a felár ellenében választható 2+2 év / 300 000 km Motor, Váltó, Turbó garancia megvásárlása esetén nem vehető igénybe, a kétféle garanciaszerződés nem kumulálható. A gyári szerződéses jótállás keretében nyújtott szolgáltatások kizárólag abban az esetben vehetők igénybe, ha az adásvételi szerződésben és a Szerviz- és Garanciafüzetben foglalt feltételek és körülmények, míg a CarGarantie Promóciós Economy garanciaszerződés keretében nyújtott szolgáltatások kizárólag abban az esetben vehetők igénybe, ha a CarGarantie Promóciós Economy garanciaszerződésben foglalt feltételek és körülmények egyidejűleg teljesülnek. A kép illusztráció. A tájékoztatás nem teljes körű és nem minősül szerződéses ajánlatnak, továbbá a C Automobil Import Kft. fenntartja a kondíciók változtatásának, valamint az akció visszavonásának jogát. Részletekért keresse fel a www.citroen.hu oldalt vagy érdeklődjön az akcióban részt vevő márkakereskedéseknél.