Azonnal elvihető készletmodellek a Citroën-től

Azonnal elvihető készletmodellek a Citroën-től

Ne várjon holnapig! Rendelje meg most!

Válasszon a gazdagon felszerelt, kényelmes Citroën személyautóink közül!

Április hónapban óriási kedvezménnyel ajánljuk egyes gazdagon felszerelt C4 Cactus és C3 Aircross SUV modelljeinket készletről.

Válasszon a listából, és hívja márkakereskedőjét mielőbb!

Citroën C3 Aircross SUV

Bemutatunk néhány példát az azonnal elvihető számos extrával felszerelt modellekből:

C3 AIRCROSS FEEL BENZIN 110 S&S – akár 1.014.000 Ft-os kedvezménnyel

C3 AIRCROSS SHINE BENZIN 110 S&S – akár 1.127.000 Ft-os kedvezménnyel

A további modellek a csatolt listáról letölthetők.

Lépjen kapcsolatba márkakereskedőjével mielőbb!

Citroën C4 Cactus

 

Bemutatunk néhány példát az azonnal elvihető számos extrával felszerelt modellekből:

C4 CACTUS FEEL BENZIN 110 S&S – akár 1.300.000 Ft-os kedvezménnyel

C4 CACTUS SHINE BENZIN 110 S&S – akár 1.415.000 Ft-os kedvezménnyel

A további modellek a csatolt listáról letölthetők.

Lépjen kapcsolatba márkakereskedőjével mielőbb!

Mivel az akció csak a készlet erejéig él, ezért a készleten még szabadon elérhető gépjárművek száma napról napra csökkenhet. Amennyiben valamely gépjármű felkeltette érdeklődését, javasoljuk, mihamarabb vegye fel a kapcsolatot márkakereskedőjével, aki látja a készlet alakulását. Amennyiben online ajánlatot kér a márkakereskedőjétől, kérjük jelezze felé azokat az alvázszámokat, amelyek érdekesek lehetnek Önnek. A kép illusztáció

* Jelen ajánlat 2019.03.28-tól 2019.04.30-ig, vagy visszavonásig, a zárt akciós készletlistán szereplő modellekhez vehető igénybe visszaigazolt megrendelés esetén. A feltüntetett ajánlat semmilyen más kedvezménnyel és akcióval nem összevonható, a +3év kiterjesztett EssentialDrive szerződéses jótállás nem vonatkozik rá, ebből következően az akcióval érintett gépjárművekre a gyártó 2 éves szerződéses jótállást vállal. Kiterjesztett jótállás vásárolható az akcióval érintett gépjárművekhez, kérjük, a részletekért, keresse a márkakereskedőjét. Ez az akció már legyártott, konkrét alvázszámú gépjárművekre vonatkozik, a listán felsorolt gépjármű bármely magyarországi Citroen márkakereskedésben megvásárolható. A kép illusztráció. A hirdetésben szereplő C3 Aircross és C4 Cactus modellek vegyes fogyasztása sorrendben: 5,7 l/km, 4,9 l/km. CO2-kibocsátásuk: 131 g/km, 110 g/km. A tájékoztatás nem teljes körű és nem minősül szerződéses ajánlatnak, továbbá a C Automobil Import Kft. fenntartja a kondíciók változtatásának, valamint az akció visszavonásának jogát. Részletekért forduljon az akcióban részt vevő Citroën márkakereskedésekhez!