Citroën 7 személyes modellek

Tekintse meg 7 személyes Citroën modelljeinket és találja meg az Önhöz illő autót.

Citroën Grand C4 SpaceTourer

Most kedvezményes áron, akár 6 700 000 Ft-ért

C4 Spacetourer
C4 Spacetourer
C4 Spacetourer

A család autója

Családi autó vagy örömautó? Mindkettőt megtalálja az új Citroën Grand C4 SpaceTourer-ben! Az öt-, vagy 7 személyes kivitelben is elérhető, modern és lendületes Grand C4 SpaceTourer designjának alapja az egyediség, mely által azonnal megkülönböztethető a többi egyterűtől. A rendkívül eredeti modell dizájnját még karakteresebbé varázsolja az erőt sugárzó, lendületes vonalakkal megrajzolt orr-rész, valamint az autó tetővonalát hangsúlyozó, ezüstös fényű tetőívek.

A hatalmas csomagtartó

Az új Grand C4 SpaceTourer erőssége a csomagtartó. A domború kiképzésű, robusztus csomagtérajtó bőséges helyet ígér. A csomagtér könnyen hozzáférhető, befogadóképessége pedig a második üléssor előretolásával 645-ről 704 literre növelhető. A csomagtérajtó a felszereltségtől függően elérhető szabad kezes technológiát is magában foglalja, mely által a hátsó lökhárító alatt elhelyezett érzékelőnek köszönhetően tele kézzel, egyetlen lábmozdulattal is könnyen nyitható és zárható a csomagtartó.

citroen c4 spacetourer csomagtér

Főbb felszereltségek

Panorámaszélvédő

7″-os, kapacitív érintőképernyő

Citroën Connect rádió

Bőrbevonatú kormánykerék

Asztalkák az első üléstámlák hátoldalán

Telefon-kihangosító Bluetooth kapcsolattal

Elektronikus kulcs, Stop/Start gomb

LED nappali menetfény

Négy elektromos ablakemelő

6 légzsák

ESP, ITC, ABS, REF, AFU

Elektromos rögzítőfék, Hill Assist rendszer

Sebességszabályozó és -korlátozó berendezés

Automata, kétzónás klímaberendezés hátsó szellőzéssel

3 különálló, azonos méretű ülés a 2. sorban

Esőérzékelős ablaktörlő, automata fényszóró

Elektronikus kulcs, Stop/Start gomb

Kedvezményes induló ár: 6 400 000 Ft*

Citroën Berlingo

Már 5 945 000 Ft-tól elérhető

citroen berlingo földúton
citroen berlingo

A család barátja

Az új Citroën Berlingo határozott és merész karakterével, dinamikus külsejével, stílusos Airbump® elemeivel és élénk színfoltjaival maga a megtestesült kompakt egyterű ikon. 

A Berlingo masszívabb és határozottabb külsőt öltött. A modern és játékos stílusú modell kétféle méretben rendelhető: a normál M-es kivitel hosszúsága 4,40 m, míg az új XL-es változat 4,75 m hosszú.

Kényelem az egész családnak

Kitűnő menetkomfortot biztosít: a kényelmes üléseknek és felfüggesztéseknek, valamint a kiváló hangszigetelésnek köszönhetően az utazás élménnyé válik, melyet megoszthatunk a velünk utazókkal.

A hatalmas üvegfelületeken át csak úgy árad a fény az új Citroën Berlingo utasterébe. A nagyméretű panoráma üvegtető tovább növeli a világosságot, és ha már túl sok a fény, egy mozdulattal behúzhatjuk az elektromos árnyékolót.

citroen berlingo hátsó ülések

Főbb felszereltségek

Vezető, utasoldali és oldallégzsák az első sorban

Függönylégzsákok első és második sorban

Tempomat és sebességhatároló

Automata vészfékező rendszer

Sávtartó asszisztens és táblafelismerő rendszer (sebességre figyelmeztető táblák)

Elektromos ablakemelők elöl

Elektromosan állítható és fűthető tükrök

Manuális gyerekzár

Manuális klímaberendezés

Rádió Bluetooth kihangosítóval és USB csatlakozóval (6 hangszóró)

Már 5 400 000 Ft-tól elérhető*

Citroën Spacetourer

Már 8 352 550 Ft-tól elérhető

citroen spacetourer
citroen spacetourer belső

Társ a mindennapokban

Az egész család kiruccanásra vágyik? A Citroën SpaceTourerrel a lehetőségek tárháza nyílik meg! Egy olyan világban, ahol egyre gyakoribb, hogy többen utaznak együtt, a Citroën SpaceTourer kisbusz sok szempontból megkönnyíti az életünket. Áramló vonalaival finoman uralja az utat, biztonságot és erőt sugározva.

Kényelem, bármerre is járjon

A Citroën SpaceTourer tágas belső terét utazásra tervezték, minden utasa a legjobb színvonalú szolgáltatásban részesül. Akár hosszú útra, akár rövid kiruccanásra indulunk, a jármű otthonos utasterében a tökéletes kikapcsolódás pillanatait élvezhetjük.

citroen spacetourer belső

Főbb felszereltségek

Vezető- és utasoldali légzsák; első oldallégzsákok

Keréknyomás-ellenőrző rendszer

Alapszintű fáradtság figyelmeztető rendszer (idő számláló alapú)

Ködfényszóró és LED-es nappali menetfény

Állítható magasságú vezető ülés kar és deréktámasszal

Sötétített, elhúzható üveg a 2. sorban és sötétített üveg a 3. sorban (kizárólag XS hosszúsághoz)

Tempomat és sebességhatároló

Elektromos, szekvenciális ablakemelők elöl, központizár és elektromos állítású, fűthető külső tükrök

Kilátás csomag: esőérzékelős ablaktörlők, automata fényszórók, elektrokróm belső tükör

Első manuális klímaberendezés

Rádió, Bluetooth kihangosító, Jack és USB csatlakozó

Már 8 053 000 Ft-tól elérhető*

Nagycsaládosok személygépkocsi-szerzési támogatásának néhány feltétele :
magyar állampolgár, a szabad mozgás és a három hónapot meghaladó tartózkodás jogát; Magyarország területén gyakorló, illetve a hontalanként elismert személy, aki Magyarország területén bejelentett lakóhellyel vagy tartózkodási hellyel rendelkezik; legalább három – illetve várandósság esetén a jogszabályi feltételek teljesítése esetén két, illetve egy – gyermek után családi pótlékra jogosult nagycsaládos személy, ,„B” kategóriára érvényesített vezetői engedéllyel rendelkezik ; nincs nyilvántartott köztartozása és nem áll fenn vele szemben egyéb kizáró ok; nem részesült korábban szerzési támogatásban; olyan személygépkocsit kíván megszerezni, amelyben  a vezető ülését is beleértve – legalább hét állandó ülőhely van, továbbá új járműnek minősül ; a szerzési támogatás mértéke 2 500 000 forint, de legfeljebb a megszerzés időpontjában érvényes bruttó vételár 50%-a; A szerzési támogatás iránti kérelem benyújtására 2019. július 1. és 2022. december 31. között van lehetőség; A szerzési támogatással kapcsolatos eljárásokban a Magyar Államkincstár központi szerve jár el. A szerzési támogatás iránti kérelmet a Kincstár honlapján közzétett formanyomtatványon a Kincstárnál vagy a kormányablaknál lehet benyújtani; A 7 személyes személygépkocsi a szerzési támogatásra való jogosultságot megállapító határozat véglegessé válását követően szerezhető meg; A Kérelem benyújtása az ügyfél feladata, amit megtehet online felületen, személyesen, vagy postai úton.  A Kérelem benyújtásához szükséges Ügyfél igénylőlap az alábbi linken keresztül érhető el:
https://cst.tcs.allamkincstar.gov.hu/images/Kérelem_nagycsaládos_személygépkocsi_módosított10.17.pdf
1 Az állami támogatás igénybevételének módját és feltételeit a nagycsaládosok személygépkocsi-szerzési támogatásáról szóló 45/2019. (III.12.) Korm. rendelet határozza meg. Az igénybevétel feltételeivel kapcsolatos tájékoztatás nem teljeskörű, a részletes szabályokat a hivatkozott rendelet tartalmazza.
*Jelen ajánlat 2019. október 1-jétől visszavonásig, új, 7 üléses Citroën Berlingo PureTech 110 S&S Live M hosszúságú modell gyártásba leadott és visszaigazolt megrendelésére érvényes. A bruttó 3 345 000 Ft-os, csökkentett induló ár a 7 üléses Citroën Berlingo PureTech 110 S&S Live M változatára vonatkozik, ahol az 5 845 000 Ft-os bruttó kedvezményes induló árból már levonásra került a fenti kormányrendelet szerinti 2 500 000 Ft-os nagycsaládosok személygépkocsi-szerzési támogatása.
Az új, 7 üléses Citroën Grand C4 SpaceTourer PureTech 130 S&S Live modell gyártásba leadott és visszaigazolt megrendelésére érvényes. A bruttó 3 700 000 Ft-os, csökkentett induló ár a 7 üléses Citroën Grand C4 SpaceTourer PureTech 130 S&S Live változatára vonatkozik, ahol a 6 200 000 Ft-os bruttó induló árból már levonásra került a fenti kormányrendelet szerinti 2 500 000 Ft-os nagycsaládosok személygépkocsi-szerzési támogatása.
Az új, 8 üléses SpaceTourer Business BlueHDI 100 XS hosszúságú modell gyártásba leadott és visszaigazolt megrendelésére érvényes. A bruttó 5 353 000 Ft-os csökkentett, induló ár a 8 üléses Citroën SpaceTourer Business BlueHDI 100 XS változatára vonatkozik, ahol az 7 853 000 Ft-os bruttó kedvezményes induló árból már levonásra került a fenti kormányrendelet szerinti 2 500 000 Ft-os nagycsaládosok személygépkocsi-szerzési támogatása.
A kép illusztráció. A Citroën Grand C4 SpaceTourer, Berlingo és SpaceTourer modellek vegyes fogyasztása sorrendben: 4,0–5,2 l/100 km, 4,2–5,8 l/100 km, 4,8–6,4 l/100 km, CO2-kibocsátásuk: 106–127 g/km, 111–133 g/km, 127–169 g/km. A tájékoztatás nem teljes körű és nem minősül szerződéses ajánlatnak, továbbá a C Automobil Import Kft. fenntartja a kondíciók változtatásának, valamint az akció visszavonásának jogát. Részletek a www.citroen.hu-n és az akcióban részt vevő Citroën-márkakereskedésekben.
**Minden magánügyfél számára új autóként értékesített személygépkocsi vásárlása esetén a 2 év szerződéses gyári jótállás mellé most +3 év kiterjesztett EssentialDrive szerződéses jótállást adunk ajándékba. Az EssentialDrive szerződés keretében nyújtott jótállás a 2 éves szerződéses gyári jótálláson túl érvényes, a gyári szerződése jótállással megegyező szolgáltatásokat tartalmaz, és az autó első tulajdonosának történő átadásától számított 5 évig vagy 100 000 km-ig (amelyiket előbb eléri az autó) érvényes. Az akció visszavonásig érvényes.
***A gyári szerződéses jótállás és az EssentialDrive szerződés keretében nyújtott jótállás szolgáltatásai kizárólag abban az esetben vehetők igénybe, ha az adásvételi szerződésben, a Szerviz- és Garanciafüzetben és a Szolgáltatási Szerződésben foglalt feltételek és körülmények egyidejűleg teljesülnek.
citroen logo