Citroën 7 személyes modellek!

Citroёn 7 személyes modellek!

Fedezze fel a Citroёn családi modelljeit a Citroёn Sajónál!

A Citroën márkanév mindig is fogalom volt a családi autók világában. Újító modelljei, formavilága, kényelmi és biztonsági megoldásai révén biztos lehet benne, hogy bármelyik családi autót is választja, a legjobbat nyújthatja magának és szeretteinek egyaránt.

Tekintse meg Citroën Grand C4 Spacetourer és Citroën Berlingo ajánlatunkat!

Citroën családi modellek akár 2,5 millió Ft-os állami támogatással*!

Új Citroën családi modellek állami támogatással* akár 4.160.000 Ft-tól

*Az állami támogatás igénybevételének módját és feltételeit a nagycsaládosok személygépkocsi-szerzési támogatásáról szóló 45/2019. (III.12.) Korm. rendelet határozza meg. Az igénybevétel feltételeivel kapcsolatos tájékoztatás nem teljeskörű, a részletes szabályokat a hivatkozott rendelet tartalmazza.

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, kérjen ajánlatot vagy tekintse meg raktárkészletünket!

Citroën Grand C4 SpaceTourer

Most különleges kedvezménnyel és állami támogatással már 4.690.000 Ft*-tól a Citroën Sajónál!

A Citroën márka szaktudásának és kreativitásának legjavát magában hordozó Grand C4 Spacetourer korszerű és innovatív családi autó. Kivételesen tágas beltérrel és nagy csomagtartóval rendelkező sokoldalú modell, amely ideális választás lehet kicsiknek és nagyoknak.

Tudjon meg többet a modellről!

Lendületes design

A modern és lendületes Grand C4 SpaceTourer designjának alapja az egyediség, mely által azonnal megkülönböztethető a többi egyterűtől. A rendkívül eredeti modell dizájnját még karakteresebbé varázsolja az erőt sugárzó, lendületes vonalakkal megrajzolt orr-rész, valamint az autó tetővonalát hangsúlyozó, ezüstös fényű tetőívek.

Loft stílusú kényelem

A Grand C4 SpaceTourer a legjobb bizonyíték rá, hogy a kényelem a Citroën márka valóságos védjegye.  Fényben úszó, loft stílusban kialakított utastere igazá tágas és bensőséges, mindemellet számtalan hasznos felszereléssel ellátott,

Ez a könnyen vezethető és agilis egyterű mindig utazásra csábít és pihentető utazást is ígér, akár a családdal, akár barátokkal indulunk útnak.

Variálható és tágas

A Grand Citroën C4 SpaceTourer tágas és alakítható belső tere a legkülönbözőbb igényeknek is megfelel. A második sor ülései a padlóba süllyeszthetőek, így egy teljesen sík rakodófelület nyerhető.

A Grand C4 SpaceTourer egyik egyértelmű erőssége a csomagtartó. A csomagtér könnyen hozzáférhető, befogadóképessége pedig a második üléssor előretolásával 645-ről 704 literre növelhető.

Innovatív technológiák

A Citroën C4 SpaceTourer új 7”-os érintőképernyője továbbfejlesztett interfésszel és kapacitív (a legújabb generációs okostelefonokéhoz hasonló) képernyővel rendelkezik. A megújult egyterű modellben külön lehet kezelni a felszereltségtől függően elérhető 12”-os képernyőt és az érintőképernyős tabletet, valamint kitűnő kezelhetőséget kínál a Connect Nav navigációs rendszerhez.

Felszereltség

A Citroën Grand C4 Spacetourer FEEL felszereltségének főbb elemei:

 

 • Mirror Screen és DAB (digitális rádiótuner) funkció
 • Kétzónás, automata klímaberendezés hátsó szellőzéssel
 • 3 különálló, azonos méretű utasülés a 2. sorban, állítható dőlésszögű támlákkal (padlóba rejthetők)
 • Panorámaszélvédő elcsúsztatható napellenzőkkel
 • Citroën Connect NAV 2 (3D navigációs rendszer, DAB digitális rádiótuner, Mirror Screen képes)
 • 12″-os HD képernyő személyre szabható felülettel + 7″-os színes, kapacitív érintőképernyő szenzitív menüválasztó gombokkal

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, kérjen ajánlatot!

Citroën Berlingo

Állami támogatással már 4.160.000 Ft-tól a Citroën Sajónál!

Az új Citroën Berlingo határozott és merész karakterével, dinamikus külsejével, stílusos Airbump® elemeivel és élénk színfoltjaival maga a megtestesült kompakt egyterű ikon.
Számtalan érv szól a Berlingo mellett: óriási csomagtér, kivételes modularitás, a harmadik sorban 2 lehajtható ülés, és persze számos rakodóhely is rendelkezésre áll. Ráadásul akár 19 vezetéstámogató rendszerből lehet válogatni a választott opciók függvényében.

Tudjon meg többet a modellről!

Ikonikus külső

Az új Citroën Berlingo masszívabb és határozottabb külsőt öltött. A modern és játékos stílusú modell megújult orr-része markáns jegyeivel tűnik ki. Motorházfedele magasabb és rövidebb lett, a jellegzetes Citroën stílusjegyeket hordozó első rész pedig szélesebb; magában foglalja a két szinten elhelyezett világítótesteket, valamint az előretolt helyzetéből fakadóan tágasabb és világosabb belső teret eredményező szélvédőt.

Mindig variálható

A hátsó ülések külön-külön vagy együtt is eltüntethetők a padlóban, így ön mindig az igényei szerint variálhatja a teret, és akár egy teljesen sík, egybefüggő felületet is kialakíthat. Az első utasülés lehajtásával 4000 literre és 3 méter hosszúra növelhető az XL kivitel kapacitása.

Intelligens technológiák

Az új Citroën Berlingo számos modern és a mindennapokban nélkülözhetetlen technológiát kínál. A magas fokú biztonság és a tökéletes vezetési élmény biztosítása érdekében az élenjáró technológiák legjavát ötvözi. Pórbálja ki Top Rear Vision funkciójú tolatekamerával a biztonságosabb városi közlekedésért!

Lendületes teljesítmény

A dizájn, a kényelem és a praktikum szempontjait sikeresen ötvöző új Citroën Berlingót dinamikus menettulajdonságok és élvezetes vezetés jellemzik, amit a könnyű és hatékony új padlólemez, valamint a fogyasztás és CO2-kibocsátás szempontjából kifejezetten gazdaságos, legújabb generációs motorok társításával sikerült elérni.

Az új Berlingo városi és országúti használatra egyaránt alkalmas benzines és dízel erőforrásokat kínál, melyek a nagy teljesítmény mellett a környezet védelméről sem feledkeznek el. Egyes motorokhoz 8 fokozatú EAT8 sebességváltó is társulhat, mely hosszú és rövid utakon egyaránt még élvezetesebb vezetést garantál.

Felszereltség

A Citroën Berlingo FEEL felszereltségének főbb elemei:

 • 8″-os érintőképernyő, rádió, Bluetooth kihangosítóval, USB csatlakozó, DAB
 • Hátsó parkolóradar
 • Multifunkciós kormány
 • Kilátás csomag: automata ablaktörlő és világítás kapcsolás
 • Safety csomag
 • Safety Plus csomag
 • Elektromos kézifék
 • Alap éberségfigyelő rendszer (vezetési idő alapján)
 • LED-es nappali menetfény

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, kérjen ajánlatot!

Nagycsaládosok személygépkocsi-szerzési támogatásának néhány feltétele :
magyar állampolgár, a szabad mozgás és a három hónapot meghaladó tartózkodás jogát; Magyarország területén gyakorló, illetve a hontalanként elismert személy, aki Magyarország területén bejelentett lakóhellyel vagy tartózkodási hellyel rendelkezik; legalább három – illetve várandósság esetén a jogszabályi feltételek teljesítése esetén két, illetve egy – gyermek után családi pótlékra jogosult nagycsaládos személy, ,„B” kategóriára érvényesített vezetői engedéllyel rendelkezik ; nincs nyilvántartott köztartozása és nem áll fenn vele szemben egyéb kizáró ok; nem részesült korábban szerzési támogatásban; olyan személygépkocsit kíván megszerezni, amelyben a vezető ülését is beleértve – legalább hét állandó ülőhely van, továbbá új járműnek minősül ; a szerzési támogatás mértéke 2 500 000 forint, de legfeljebb a megszerzés időpontjában érvényes bruttó vételár 50%-a; A szerzési támogatás iránti kérelem benyújtására 2019. július 1. és 2022. december 31. között van lehetőség; A szerzési támogatással kapcsolatos eljárásokban a Magyar Államkincstár központi szerve jár el. A szerzési támogatás iránti kérelmet a Kincstár honlapján közzétett formanyomtatványon a Kincstárnál vagy a kormányablaknál lehet benyújtani; A 7 személyes személygépkocsi a szerzési támogatásra való jogosultságot megállapító határozat véglegessé válását követően szerezhető meg; A Kérelem benyújtása az ügyfél feladata, amit megtehet online felületen, személyesen, vagy postai úton. A Kérelem benyújtásához szükséges Ügyfél igénylőlap az alábbi linken keresztül érhető el:
https://cst.tcs.allamkincstar.gov.hu/images/Kérelem_nagycsaládos_személygépkocsi_módosított10.17.pdf
* Az állami támogatás igénybevételének módját és feltételeit a nagycsaládosok személygépkocsi-szerzési támogatásáról szóló 45/2019. (III.12.) Korm. rendelet határozza meg. Az igénybevétel feltételeivel kapcsolatos tájékoztatás nem teljeskörű, a részletes szabályokat a hivatkozott rendelet tartalmazza.
* A Citroën Berlingo ajánlat 2021. 03.01-től visszavonásig, az új, 7 üléses Citroën Berlingo PureTech 110 S&S Live XL modell gyártásba leadott és visszaigazolt megrendelésére érvényes. A bruttó 4 160 000 Ft-os, csökkentett induló ár a 7 üléses Citroën  Berlingo PureTech 110 S&S Live XL változatára vonatkozik, ahol a 6 810 000 Ft-os bruttó kedvezményes induló árból már levonásra került a fenti kormányrendelet szerinti 2 500 000 Ft.
*A Grand C4 Spacetourer ajánlat 2021. 03.01-jétől visszavonásig, az új, 7 üléses Citroën Grand C4 SpaceTourer PureTech 130 S&S LIVE modell gyártásba leadott és visszaigazolt megrendelésére érvényes. A bruttó 4 690 000 Ft-os, csökkentett induló ár a 7 üléses Citroën  Grand C4 SpaceTourer PureTech 130 S&S LIVE változatára vonatkozik, ahol a 7 400 000 Ft-os bruttó kedvezményes induló árból már levonásra került a fenti kormányrendelet szerinti 2 500 000 Ft
A Citroën Grand C4 SpaceTourer vegyes fogyasztása: 4,0–5,2 l/100 km, CO2-kibocsátása: 106–127 g/km. A Citroën Berlingo modell vegyes fogyasztása: 4,2–5,8 l/100 km, CO2-kibocsátása: 111–133 g/km. A tájékoztatás nem teljes körű és nem minősül szerződéses ajánlatnak, továbbá a C Automobil Import Kft. fenntartja a kondíciók változtatásának, valamint az akció visszavonásának jogát. Részletek a www.citroen.hu-n és az akcióban részt vevő Citroën-márkakereskedésekben.
****Minden magánügyfél számára új autóként értékesített személygépkocsi vásárlása esetén a 2 év szerződéses gyári jótállás mellé most +3 év kiterjesztett EssentialDrive szerződéses jótállást adunk ajándékba. Az EssentialDrive szerződés keretében nyújtott jótállás a 2 éves szerződéses gyári jótálláson túl érvényes, a gyári szerződése jótállással megegyező szolgáltatásokat tartalmaz, és az autó első tulajdonosának történő átadásától számított 5 évig vagy 100 000 km-ig (amelyiket előbb eléri az autó) érvényes. Az akció visszavonásig érvényes.
***A gyári szerződéses jótállás és az EssentialDrive szerződés keretében nyújtott jótállás szolgáltatásai kizárólag abban az esetben vehetők igénybe, ha az adásvételi szerződésben, a Szerviz- és Garanciafüzetben és a Szolgáltatási Szerződésben foglalt feltételek és körülmények egyidejűleg teljesülnek.