Citroën 7 személyes modellek

Tekintse meg 7 személyes Citroën modelljeinket és találja meg az Önhöz illő autót.

Citroen Sajó nagycsaládos ajánlat

Citroën Grand C4 SpaceTourer

Most 7 személyes modellünkhöz akár 2,5 millió Ft állami támogatással juthat hozzá

A kedvezményes bruttó induló ár: állami támogatással 4 900 000 Ft-tól*

C4 Spacetourer
C4 Spacetourer
C4 Spacetourer

A család autója

Családi autó vagy örömautó? Mindkettőt megtalálja az új Citroën Grand C4 SpaceTourer-ben! Az öt-, vagy 7 személyes kivitelben is elérhető, modern és lendületes Grand C4 SpaceTourer designjának alapja az egyediség, mely által azonnal megkülönböztethető a többi egyterűtől. A rendkívül eredeti modell dizájnját még karakteresebbé varázsolja az erőt sugárzó, lendületes vonalakkal megrajzolt orr-rész, valamint az autó tetővonalát hangsúlyozó, ezüstös fényű tetőívek.

A hatalmas csomagtartó

Az új Grand C4 SpaceTourer erőssége a csomagtartó. A domború kiképzésű, robusztus csomagtérajtó bőséges helyet ígér. A csomagtér könnyen hozzáférhető, befogadóképessége pedig a második üléssor előretolásával 645-ről 704 literre növelhető. A csomagtérajtó a felszereltségtől függően elérhető szabad kezes technológiát is magában foglalja, mely által a hátsó lökhárító alatt elhelyezett érzékelőnek köszönhetően tele kézzel, egyetlen lábmozdulattal is könnyen nyitható és zárható a csomagtartó.

citroen c4 spacetourer csomagtér

Főbb felszereltségek

Panorámaszélvédő

7″-os, kapacitív érintőképernyő

Citroën Connect rádió

Bőrbevonatú kormánykerék

Asztalkák az első üléstámlák hátoldalán

Telefon-kihangosító Bluetooth kapcsolattal

Elektronikus kulcs, Stop/Start gomb

LED nappali menetfény

Négy elektromos ablakemelő

6 légzsák

ESP, ITC, ABS, REF, AFU

Elektromos rögzítőfék, Hill Assist rendszer

Sebességszabályozó és -korlátozó berendezés

Automata, kétzónás klímaberendezés hátsó szellőzéssel

3 különálló, azonos méretű ülés a 2. sorban

Esőérzékelős ablaktörlő, automata fényszóró

Elektronikus kulcs, Stop/Start gomb

Állami támogatással, már 4 900 000 Ft-tól*

Citroën Berlingo

7 üléses családi modellünk most akár 2,5 millió Ft állami támogatással

A kedvezményes bruttó induló ár: állami támogatással 4 310 000 Ft-tól*

citroen berlingo
citroen berlingo

A család barátja

Az új Citroën Berlingo határozott és merész karakterével, dinamikus külsejével, stílusos Airbump® elemeivel és élénk színfoltjaival maga a megtestesült kompakt egyterű ikon.

A Berlingo masszívabb és határozottabb külsőt öltött. A modern és játékos stílusú modell kétféle méretben rendelhető: a normál M-es kivitel hosszúsága 4,40 m, míg az új XL-es változat 4,75 m hosszú.

Kényelem az egész családnak

Kitűnő menetkomfortot biztosít: a kényelmes üléseknek és felfüggesztéseknek, valamint a kiváló hangszigetelésnek köszönhetően az utazás élménnyé válik, melyet megoszthatunk a velünk utazókkal.

A hatalmas üvegfelületeken át csak úgy árad a fény az új Citroën Berlingo utasterébe. A nagy méretű panoráma üvegtető tovább növeli a világosságot, és ha már túl sok a fény, egy mozdulattal behúzhatjuk az elektromos árnyékolót.
citroen berlingo hátsó ülések

Főbb felszereltségek

  • Vezető, utasoldali és oldallégzsák az első sorban
  • Függönylégzsákok első és második sorban
  • Tempomat és sebességhatároló
  • Automata vészfékező rendszer
  • Sávtartó asszisztens és táblafelismerő rendszer (sebességre figyelmeztető táblák)
  • Elektromos ablakemelők elöl
  • Elektromosan állítható és fűthető tükrök
  • Manuális gyerekzár
  • Manuális klímaberendezés
  • Rádió Bluetooth kihangosítóval és USB csatlakozóval (6 hangszóró)

Már 4 310 000 Ft-tól elérhető nagycsaládos állami támogatással*

Nagycsaládosok személygépkocsi-szerzési támogatásának néhány feltétele :
magyar állampolgár, a szabad mozgás és a három hónapot meghaladó tartózkodás jogát; Magyarország területén gyakorló, illetve a hontalanként elismert személy, aki Magyarország területén bejelentett lakóhellyel vagy tartózkodási hellyel rendelkezik; legalább három – illetve várandósság esetén a jogszabályi feltételek teljesítése esetén két, illetve egy – gyermek után családi pótlékra jogosult nagycsaládos személy, ,„B” kategóriára érvényesített vezetői engedéllyel rendelkezik ; nincs nyilvántartott köztartozása és nem áll fenn vele szemben egyéb kizáró ok; nem részesült korábban szerzési támogatásban; olyan személygépkocsit kíván megszerezni, amelyben a vezető ülését is beleértve – legalább hét állandó ülőhely van, továbbá új járműnek minősül ; a szerzési támogatás mértéke 2 500 000 forint, de legfeljebb a megszerzés időpontjában érvényes bruttó vételár 50%-a; A szerzési támogatás iránti kérelem benyújtására 2019. július 1. és 2022. december 31. között van lehetőség; A szerzési támogatással kapcsolatos eljárásokban a Magyar Államkincstár központi szerve jár el. A szerzési támogatás iránti kérelmet a Kincstár honlapján közzétett formanyomtatványon a Kincstárnál vagy a kormányablaknál lehet benyújtani; A 7 személyes személygépkocsi a szerzési támogatásra való jogosultságot megállapító határozat véglegessé válását követően szerezhető meg; A Kérelem benyújtása az ügyfél feladata, amit megtehet online felületen, személyesen, vagy postai úton. A Kérelem benyújtásához szükséges Ügyfél igénylőlap az alábbi linken keresztül érhető el:
https://cst.tcs.allamkincstar.gov.hu/images/Kérelem_nagycsaládos_személygépkocsi_módosított10.17.pdf
* Az állami támogatás igénybevételének módját és feltételeit a nagycsaládosok személygépkocsi-szerzési támogatásáról szóló 45/2019. (III.12.) Korm. rendelet határozza meg. Az igénybevétel feltételeivel kapcsolatos tájékoztatás nem teljeskörű, a részletes szabályokat a hivatkozott rendelet tartalmazza.
A Citroën Grand C4 SpaceTourer vegyes fogyasztása: 4,0–5,2 l/100 km, CO2-kibocsátása: 106–127 g/km. A Citroën Berlingo modell vegyes fogyasztása: 4,2–5,8 l/100 km, CO2-kibocsátása: 111–133 g/km. A tájékoztatás nem teljes körű és nem minősül szerződéses ajánlatnak, továbbá a C Automobil Import Kft. fenntartja a kondíciók változtatásának, valamint az akció visszavonásának jogát. Részletek a www.citroen.hu-n és az akcióban részt vevő Citroën-márkakereskedésekben.
****Minden magánügyfél számára új autóként értékesített személygépkocsi vásárlása esetén a 2 év szerződéses gyári jótállás mellé most +3 év kiterjesztett EssentialDrive szerződéses jótállást adunk ajándékba. Az EssentialDrive szerződés keretében nyújtott jótállás a 2 éves szerződéses gyári jótálláson túl érvényes, a gyári szerződése jótállással megegyező szolgáltatásokat tartalmaz, és az autó első tulajdonosának történő átadásától számított 5 évig vagy 100 000 km-ig (amelyiket előbb eléri az autó) érvényes. Az akció visszavonásig érvényes.
***A gyári szerződéses jótállás és az EssentialDrive szerződés keretében nyújtott jótállás szolgáltatásai kizárólag abban az esetben vehetők igénybe, ha az adásvételi szerződésben, a Szerviz- és Garanciafüzetben és a Szolgáltatási Szerződésben foglalt feltételek és körülmények egyidejűleg teljesülnek.
citroen logo