Új Citroën C3!

Új Citroën C3 modellek.

Már 4.640.000 Ft-tól a Citroёn Sajónál.

Az új Citroën C3 olyan sokoldalú városi autó, melybe tipikusan első látásra beleszeret az ember. Nem is csoda, hiszen egy különleges karakterű, rendhagyó grafikai jegyekkel büszkélkedő, igazán egyedi felépítésű modellről beszélünk!

MOST 5 ÉV GARANCIÁVAL*!

Legyen az Öné új C3 modellje most 5 év garanciával vagy 100.000 km-es futáskorláttal!

*Minden 2021. 01. 01. után megrendelt, magánügyfél számára új autóként értékesített Citroën C3 személygépkocsi vásárlása esetén a 3 év szerződéses gyári jótállás mellé most + 2 év kiterjesztett EssentialDrive szerződéses jótállást adunk ajándékba

Ha felkeltettük érdeklődését, kérjen egyedi ajánlatot egyedi C3 modelljére!
Aktuális Citroёn C3 kínálatunkért tekintse meg raktárkészletünket!

Az új C3 egyedi designja szakít a kisautókról kialakult közhelyekkel. Opciók megrendelésével akár 97-féle külső stílusváltozat közül választhatunk, így a valóban egyedülálló, saját modell az ön számára garantált!

AZ ÉLET SOKKAL SZEBB SZÍNESBEN!

KIEMELT AJÁNLATUNK:

Új Citroёn C3 SHINE felszereltséggel most 400.000 Ft kedvezménnyel!**

C3 SHINE PT 83 S&S benzinmotor manuális váltóval

Listaár: 6.190.000 Ft
Kedvezményes ár: 5.790.000 Ft**

A szériafelszereltség főbb elemei:

 • Automata klímaberendezés
 • Connect DAB rádió Mirror Screen telefontükrözéssel, Bluetooth telefonkihangosítóval
 • Elektromosan behajtható, állítható és fűthető külső tükrök
 • Sebességszabályozó és korlátozó berendezés
 • 6 légzsák, véletlen sávelhagyásra figyelmeztetés
 • Tolatóradar
 • 16″ MATRIX könnyűfém felni
 • Kétszínű fényezés – karosszériától eltérő tetőszín
 • Tükörházak és ködfényszóró keretek a tető színében
 • Airbump ajtó oldalvédő elemek megújult designnal
 • Textilbetétes ajtókönyöklők, elöl bőröndfogantyús ajtó behúzóval
 • Esőérzékelős ablaktörlő
 • Automata fényszóró

Felkeltettük érdeklődését? Kérjen egyedi ajánlatot!

Tudjon meg többet az új Citroёn C3 modellről!

Egyedi design

Egyedülálló formatervén kívül a C3 színeivel is kitűnik a tömegből. A már ismert Citroёn paletta két új színnel bővült, Elixir vörös és Spring Blue egészíti ki a választékot – Perla Nera fekete, Platinaszürke, Artense szürke, Homokszín és Hófehér.

Választhatunk ezenkívül 4 tetőszín és 3 féle tetőmatrica kombinációjából, valamint 3 belső hangulat is kidolgozásra került a mindenki számára tökéletes és elérhető C3 élményért.

Komfortos utastér

Az új Citroën C3-ban otthon érzi magát az ember. Tele van funkcionális, extra tárolóhelyekkel, melyek harmonizálnak a jármű belső összeképével.

Az ötletes középső tárolónak köszönhetően elöl rengeteg hely szabadult fel, így a C3 egy 6,25 literes kesztyűtartóval egészülhetett ki. Az új Citroën C3 a csomagtartó-kapacitásban sem ismer kompromisszumot: a csomagtartó űrtartalma nem kevesebb mint 300 liter.

Biztonsági megoldások

Ösztönös vezethetőség és könnyed manőverezés jellemzi a Citroёn C3 modellt. 12 féle vezetéstámogató rendszere az élre emeli biztonság és technikai fejlettség tekintetében. Tolatóradarjának segítségével gyerekjáték a parkolás, további okos kiegészítőként pedig próbálja ki programozható sebessélyszabályozóval!

A Citroën C3 modern, intuitív 7″-os érintőképernyője a műszerfal közepén helyezkedik el. Legújabb generációs navigációs rendszere – csakúgy, mint a telefon és a rádió – idegennyelvű hangvezérléssel is működik. Az opcionális navigációs egység Mirror Screen képes, a funkció működéséhez kompatibilis okostelefon szükséges, amelyre telepítve van a megfelelő Apple CarPlay vagy Android Auto alkalmazás.

Teljesítmény

Az új Citroën C3 jó teljesítményű, hatékony motorokat kínál, melyek megfelelnek az Euro 6 kibocsátási normának. Benzin- és dízelmotorjaink Stop&Start rendszerrel vannak ellátva.

Válassza EAT6 automata sebességváltóval a gyors váltásokért és egyenletes haladásért! A váltó nyújtotta vezetési komfort még kellemesebbé teszi a mindennapi utazásokat.

Új Citroёn C3 Feel

Felszereltség néhány eleme:

 • Hill Assist visszagurulás-gátló rendszer
 • LED-es nappali menetfény
 • Sebességtábla-felismerő rendszer sebességajánlással
 • Véletlen sávelhagyásra figyelmeztető jelzés (AFIL)
 • ABS elektronikus fékerő-elosztóval (REF) és vészfék-asszisztenssel (AFU)
 • Tolatóradar
 • Fűthető első ülések
 • Manuális klímaberendezés

Új Citroёn C3 Feel Plus

Felszereltség néhány eleme:

 • Automata klímaberendezés aktívszenes szűrővel
 • Citroën Connect Assist Box
 • ESP (Elektronikus stabilitásprogram), ASR (kipörgésgátló)
 • Programozható sebességszabályozó és -korlátozó berendezés
 • Elektromosan állítható visszapillantótükrök
 • Citroën Connect NAV rádió 6 hangszóróval
 • 3D navigációs rendszer

Ha felkeltettük érdeklődését, kérjen egyedi ajánlatot egyedi C3 modelljére!
Aktuális Citroёn C3 kínálatunkért tekintse meg raktárkészletünket!

*Minden 2021. 01. 01. után forgalomba helyezett, magánügyfél számára új autóként értékesített személygépkocsi vásárlása esetén a 3 év szerződéses gyári jótállás mellé most + 2 év kiterjesztett EssentialDrive szerződéses jótállást adunk ajándékba. Az EssentialDrive szerződés keretében nyújtott jótállás a 3 éves szerződéses gyári jótálláson túl érvényes, a gyári szerződéses jótállással megegyező szolgáltatásokat tartalmaz, és az autó első tulajdonosának történő átadásától számított 5 évig vagy 100 000 km-ig (amelyiket előbb eléri az autó) érvényes. Az akció visszavonásig érvényes.
A gyári szerződéses jótállás és az EssentialDrive szerződés keretében nyújtott jótállás szolgáltatásai kizárólag abban az esetben vehetők igénybe, ha az adásvételi szerződésben, a Szervizfüzetben és a Szolgáltatási Szerződésben foglalt feltételek és körülmények egyidejűleg teljesülnek.
**Jelen ajánlat 2021. 10.01-től visszavonásig, Citroën C3 PureTech 83 S&S Shine modell leadott és visszaigazolt megrendelésére érvényes, az akcióban részt vevő márkakereskedésekben. A bruttó 400 000 forintos kedvezményre vonatkozó ajánlat Citroën C3 PureTech 83 S&S Shine modell vásárlása esetén érvényes. A kedvezmény teszt- és használt személygépkocsi vásárlására nem vonatkozik. A feltüntetett ár a regisztrációs adóval növelt, a maximális ügyfélkedvezménnyel már csökkentett árat jelöli. A jelen ajánlat más akcióval vagy kedvezménnyel nem vonható össze (kivéve kedvezményes finanszírozást és a +2 év EssentialDrive kiterjesztett garanciát), a listaárból levonandó, maximális kedvezményt foglalja magában. A feltüntetett felszereltségek Citroën C3 PureTech 83 S&S Shine modell esetén feláras opcióként elérhetőek. A tájékoztatás nem teljes körű és nem minősül szerződéses ajánlatnak, továbbá a C Automobil Import Kft. fenntartja a kondíciók változtatásának, valamint az akció visszavonásának jogát. Részletek a www.citroen.hu-n és Citroën-márkakereskedésünkben.
***A Citroën C3 Feel PT 83 személygépjármű kedvezményes 4,98%-os THM finanszírozással már havi 45 000 Ft lízingdíjtól elérhető, a finanszírozás 4 750 000 Ft bruttó vételár mellett, 1 615 850 Ft önerő befizetésével, 3 134 150 Ft finanszírozási összeggel, 4,87%-os induló éves ügyleti kamattal, 61 hónap futamidővel, változó kamatozású, a futamidő végén tulajdonszerzést eredményező, zártvégű pénzügyi lízingkonstrukcióban történik, ahol az utolsó lízingdíj (maradványérték) összege 950 000 Ft. A futamidő során a teljes visszafizetendő lízingdíj összege 3 650 000 Ft. A Citroën C3 Feel PT 83 személygépjármű kedvezményes 4,56%-os THM finanszírozással már havi 45 000 Ft lízingdíjtól elérhető, a finanszírozás 4 750 000 Ft bruttó vételár mellett, 2 334 200 Ft önerő befizetésével, 2 415 800 Ft finanszírozási összeggel, 4,47%-os induló éves ügyleti kamattal, 60 hónap futamidővel, változó kamatozású, a futamidő végén tulajdonszerzést eredményező, zártvégű pénzügyi lízingkonstrukcióban történik, ahol az utolsó lízingdíj (maradványérték) összege 0 Ft. A futamidő során a teljes visszafizetendő lízingdíj összege 2 700 000 Ft.
A feltüntetett bruttó vételár a regisztrációs adóval növelt, a maximális ügyfélkedvezménnyel már csökkentett, a hirdetett modell esetén érvényes akciós árat jelöli. A THM meghatározott mértéke tájékoztató jellegű, amelynek meghatározására a fentebb ismertetett feltételek figyelembevételével, a 83/2010. (III.25.) Korm. rendelet alapján került sor. A fentebb ismertetett feltételek változása esetén a THM %-os mértéke módosulhat. A Lízingbevevőt a futamidő alatt a Referenciakamat (3 hónapos BUBOR) változásától függően kamatkülönbözet fizetési kötelezettség terhelheti. A Referenciakamat mértékéről, a kamatkülönbözet fizetési kötelezettség és a finanszírozás további feltételeiről a Merkantil Bank Zrt. Gépjármű Zártvégű Pénzügyi Lízing Üzletszabályzatból és Hirdetményekből tájékozódhat, amelyek megtekinthetőek a Merkantil Bank Zrt. honlapján vagy székhelyén. A Lízingbevevőnek kötelező az általa kiválasztott biztosítóval teljes körű casco biztosítást kötni akként, hogy a biztosítás társbiztosítottja a Merkantil Bank Zrt., mint Finanszírozó lesz. A gépjármű tulajdonjogának a futamidő végén történő megszerzésére tekintettel Önt terheli a visszterhes vagyonszerzési illeték megfizetése. A folyósítás feltétele a pozitív hitelbírálat. A tájékoztatás nem teljes körű, nem minősül ajánlattételnek, részletekről érdeklődjön a Citroën márkakereskedőknél, akik a Merkantil Bank Zrt. finanszírozást nyújtó közvetítőjeként jár el. Érvényesség: 2021. december 31-ig.
 A Citroën C3 vegyes fogyasztása: 3,2–4,7 l/100 km, CO2-kibocsátása: 86–107 g/km.
A képek csak illusztrációk, az ajánlat visszavonásig érvényes. Részletekért keresse fel márkakereskedésünket!