Citroën C3 havidíjas ajánlatban

Az Citroën C3 legmeghatározóbb elemei : optimista és letisztult designja, szépen megrajzolt ívei, a többféle színben játszó Airbump® és olyan technológiák, mint például a Citroën ConnectedCAM™. Kifejező és egyedi kialakítása összetéveszthetetlenné teszi a Citroën C3-at.

CONNECTEDCAM CITROËN™
Filmezze le élményeit az új C3 Citroënhez rendelhető ConnectedCAM™ HD kamerával.
Egyetlen kattintás és elkészül a fotó vagy a 20 másodperces videó, amelyet akár azonnal meg is oszthat barátaival a közösségi oldalakon.

36-FÉLE SZÍNKOMBINÁCIÓ
A CITROËN C3 széles színválasztéka mindenkit lenyűgöz: Mandulazöld, Hófehér, Montecarlo kék, Artense szürke, Platinaszürke, Rubintvörös, Perla Nera fekete, Power narancs vagy Homokszín…

AIRBUMP® TECHNOLÓGIA
Az Airbump® betétek sajátos grafikai elemként nemcsak a karosszéria védelmét szolgálják, de a gépjármű stílusát is karakteresebbé teszik.

Most minden eddiginél gördülékenyebb és élvezetesebb a vezetés élménye!

fehér citroen c3

Néhány elem a felszereltségből:
Klíma, Tempomat, Bőrkormány LED-es nappali menetfény, Számos vezetéssegítő rendszer, Bluetooth kihangosító

*Jelen konstrukció 2020. 01. 13-tól visszavonásig, Citroën C3 modellek készletről történő vagy gyártásba leadott és visszaigazolt megrendelésére érvényes. A kép illusztráció. A Citroën C3 modell vegyes fogyasztása: 3,2–4,6 l/100 km. CO2-kibocsátása: 85–107 g/km. A Citroën C3 PureTech 82 Feel személygépjármű kedvezményes 4,07%-os induló THM finanszírozással már havi 35 000 Ft lízingdíjtól elérhető, a finanszírozás 4 030 000 Ft bruttó vételár mellett, 1 624 010 Ft önerő befizetésével, 49 hónap futamidővel, változó kamatozású, a futamidő végén tulajdonszerzést eredményező, zártvégű pénzügyi lízingkonstrukcióban történik, ahol az utolsó lízingdíj összege 1 007 500 Ft. A feltüntetett bruttó vételár a regisztrációs adóval növelt, a maximális ügyfélkedvezménnyel már csökkentett, a hirdetett modell esetén érvényes akciós árat jelöli, egyes feltüntetett felszereltségek felár ellenében rendelhető opciók. A THM %-os mértéke tájékoztató jellegű, amely meghatározására a fentebb ismertetett feltételek figyelembevételével, a 83/2010. (III.25.) Korm. rendelet alapján került sor. A fentebb ismertetett feltételek változása esetén a THM %-os mértéke módosulhat. A Lízingbevevőt a futamidő alatt a Referenciakamat (3 hónapos BUBOR) változásától függően kamatkülönbözet fizetési kötelezettség terhelheti. A Referenciakamat mértékéről, a kamatkülönbözet fizetési kötelezettség és a finanszírozás további feltételeiről a Merkantil Bank Zrt. Gépjármű Zártvégű Pénzügyi Lízing Üzletszabályzatból és Hirdetményekből tájékozódhat, amelyek megtekinthetőek a Merkantil Bank Zrt. honlapján vagy székhelyén.
A Lízingbevevőnek kötelező az általa kiválasztott biztosítóval teljes körű casco biztosítást kötni akként, hogy a biztosítás társbiztosítottja a Merkantil Bank Zrt. mint Finanszírozó lesz. A gépjármű tulajdonjogának a futamidő végén történő megszerzésére tekintettel Önt terheli a visszterhes vagyonszerzési illeték megfizetése. Az ajánlat más finanszírozási konstrukcióra nem vonatkozik. A folyósítás feltétele a pozitív hitelbírálat.
A tájékoztatás nem teljes körű és nem minősül szerződéses ajánlatnak, továbbá a C Automobil Import Kft. fenntartja a kondíciók változtatásának, valamint az akció visszavonásának jogát. Részletek a www.citroen.hu oldalon, vagy érdeklődjön az akcióban részt vevő Citroën-márkakereskedésekben!
** A 36 féle színkombináció felár ellenében rendelhető opció.
***Minden magánügyfél számára új autóként értékesített személygépkocsi vásárlása esetén a 2 év szerződéses gyári jótállás mellé most +3 év kiterjesztett EssentialDrive szerződéses jótállást adunk ajándékba. Az EssentialDrive szerződés keretében nyújtott jótállás a 2 éves szerződéses gyári jótálláson túl érvényes, a gyári szerződéses jótállással megegyező szolgáltatásokat tartalmaz, és az autó első tulajdonosának történő átadásától számított 5 évig vagy 100 000 km-ig (amelyiket előbb eléri az autó) érvényes. Az akció visszavonásig érvényes.
****A gyári szerződéses jótállás és az EssentialDrive szerződés keretében nyújtott jótállás szolgáltatásai kizárólag abban az esetben vehetők igénybe, ha az adásvételi szerződésben, a Szerviz- és Garanciafüzetben és a Szolgáltatási Szerződésben foglalt feltételek és körülmények egyidejűleg teljesülnek.