Citroën SUV modellek!

Fedezze fel a Citroën SUV modelljeit!

Karakteres külsejű, biztonságos, izgalmas funkciókban dús SUV paletta!
Ismerje meg közelebbről az  új Citroën C4, a népszerű C3 Aircross vagy a határozott Citroën C5 Aircross modellünket!

MOST 5 ÉV GARANCIÁVAL*!

Legyen Öné új Citroën SUV modellje most 5 év garanciával vagy 100.000 km-es futáskorláttal!

*Minden 2021. 01. 01. után megrendelt, magánügyfél számára új autóként értékesített Citroën személygépkocsi vásárlása esetén a 3 év szerződéses gyári jótállás mellé most + 2 év kiterjesztett EssentialDrive szerződéses jótállást adunk ajándékba.

Ha felkeltettük érdeklődését, kérjen egyedi ajánlatot SUV modelljeinkre!
Aktuális kínálatunkért tekintse meg raktárkészletünket!

Új Citroën C4!

Már 7.099.000 Ft-tól a Citroën Sajónál.

A 2021-es Év Autója döntőjébe választott új Citroën C4 modellhez most rendkívül kedvező, akár havi 65 000 Ft-os törlesztőrészlettel juthat hozzá (60 hó, 1,83% THM)*.

Az új Citroën C4 újraértelmezi a kompakt ötajtós fogalmát. Dinamikus és robusztus jármű, melyhez foghatót keveset találni. Igazán egyedi módon fejezi ki a karakterét. Egyszerre jellemző rá a kompakt ötajtósok eleganciája és letisztultsága, valamit a SUV-ok robusztus kiállása és határozott karaktere. Ráadásul az új Citroën C4 akár teljesen elektromos verzióban is elérhető!

Energikus és határozott megjelenés

Magas és szoborszerű motorháztető , a Citroën új stílusjegyeit hordozó orr-rész, V-alakban elhelyezett lámpatestek, két szinten helyet foglaló fényszórók és az orr két széléig húzódó krómozott márkajel.

Profilból az áramvonalas sziluett impozáns méreteket és a szerkezeti elemeket szorosan követő, finoman sportos vonalakat mutat, melyek tekintélyparancsoló és karakteres megjelenést biztosítanak.

Progresszív felfüggesztés

Az új Citroën C4 progresszív hidraulikus ütközőelemekkel® ellátott felfüggesztése a kiemelkedő kényelem és az ún. repülőszőnyeg-hatás révén messzemenően hozzájárul az utasok jó közérzetéhez, az autó dinamikus viselkedéséhez és a vezetési élményhez. Az utasok így a zökkenésektől védve vannak, olyan érzés, mintha az autó átsuhanna az úthibák felett.

Tágas terek, ötletes tárolók

Jól kihasználható tágas csomagterével (380 l) az új Citroën C4 a kategória középmezőnyében helyezkedik el. Nagy hátsó helykínálatának köszönhetően pedig kategóriájának legjobb térdhelyét kínálja (198 mm).

A magas és széles középkonzolon rengeteg hely szabadult fel a tároláshoz, dupla pohártartóval, 2 USB csatlakozóval és kivehető telefontöltővel is fel lett szerelve.

Alkalmazott technológiák

Az új Citroën C4 20 vezetéssegítő technológiát kínál. A biztonságot, a kényelmet és a lelki nyugalmat szolgáló funkciók megkönnyítik a mindennapokat és biztonságosabbá teszik az utazásokat.

Felszereltség

A Citroën C4 FEEL felszereltség főbb elemei:

 • Aktív sávtartó asszisztens
 • Sebességtartó és -korlátozó automatika
 • Táblafelismerő és sebességhatárajánló rendszer
 • Hátsó parkolószenzorok
 • LED nappali menetfény – V alakban (2 sor)
 • Komfort futómű progresszív hidraulikával (PHC®)
 • Automata légkondicionáló aktív szenes szűrővel
 • 10″ digitális érintőképernyő, hangfelismeréssel, Mirror Screen funkcióval, Bluetooth-szal

Citroën C3 Aircross SUV

Már 5.480.000 Ft-tól a Citroën Sajónál!

 

A Citroën C3 Aircross SUV új generációs kényelmes és kompakt szabadidő-autó, mely markáns küllemével és tágas belsejével erőt és frissességet sugároz.

A masszív SUV-modellek valamennyi jellegzetességével rendelkezik: megemelt hasmagasság és vezetési pozíció, hangsúlyos első és hátsó lökhárítóbetétek, nagyméretű kerekek és sárvédő-szélesítések. Emellett persze kiváló menettulajdonságokkal is büszkélkedhet.

Egyedi megjelenés

A Citroën C3 Aircross SUV egyedi felépítésével és biztonságérzetet nyújtó megjelenésével egy pillanat alatt leveszi az embert a lábáról. Kifejezetten masszív külseje, valamint első és hátsó világítótestei tiszteletet parancsolnak.

Az egyszerre kompakt és magas külső (4,15 m hosszú, 1,76 m széles, 1,64 m magas) szép arányokat mutat, és ráirányítja a figyelmet a lendületes, letisztult vonalvezetésre.

Tágas és könnyen variálható

A Citroën C3 Aircross SUV kategóriája egyik legjobban variálható és legtágasabb belső terét nyújtja : az utasokat 5 nagyméretű ülőhely és a kategória legnagyobb tető alatt mért magassága és tágas lábtér várja.

A C3 Aircross SUV kategóriájának legnagyobb csomagtartójával büszkélkedhet, melybe a bepakolást a széles csomagtérfedél, a nagy nyílási szög és az alacsony csomagtérküszöb nagymértékben megkönnyítik.
410 literes alapmérete a csúsztatható üléspadnak köszönhetően (maximálisan előretolt helyzetben) 520 literesre növelhető. A hátsó ülések lehajtásával pedig akár 1289 literes csomagtartó-kapacitás is elérhető.

Hatékony erőforrások

A C3 Aircross SUV kínálatában számos takarékos és hatékony, legújabb generációs motort találunk. A C3 Aircross SUV kínálatában szereplő háromhengeres PureTech motorok (110 és 130 LE) a legújabb technológiákkal büszkélkedhetnek,  gyors reakcióidő és visszafogott fogyasztás, illetve CO2-kibocsátás jellemző rájuk.

A PureTech 110 motort négyszer az Év Motorjának választották.

Hasznos technológiák

A C3 Aircross SUV-ban  kiemelt szerep jut a biztonságos és nyugodt vezetést garantáló intuitív technológiáknak, melyek számtalan vezetéssegítő és biztonsági felszerelés formájában szolgálják az egyszerűbb és biztonságosabb közlekedést.

Próbálja ki Grip Control lejtmenet-szabályozó funkcióval! A minden körülmények között optimális meghajtást biztosító Grip Control® rendszer az ötféle üzemmódon – Standard, Homok, Terep, Havas út, ESP OFF –  keresztül minden helyzetben nagyobb biztonságot garantál.

Felszereltség

A Citroën C3 Aircross SUV LIVE felszereltség néhány eleme:

 • Fűtőberendzés és levegőkeringetés
 • Véletlen sávelhagyásra figyelmeztető jelzés (AFIL)
 • Sebességszabályozó és -korlátozó berendezés
 • Color Pack – Black (fekete)
 • 6 hangszórós DAB rádió, Bluetooth, USB,
 • Fedélzeti számítógép
 • Hill Assist visszagurulás-gátló rendszer
 • ABS elektronikus fékerő-elosztóval (REF) és vészfék-asszisztenssel (AFU)
 • Véletlen sávelhagyásra figyelmeztető jelzés (AFIL)
 • ESP (Elektronikus stabilitásprogram), ASR (kipörgésgátló)
 • Sebességtábla-felismerő rendszer sebességajánlással
 • Sebességszabályozó és -korlátozó berendezés

Citroën C5 Aircross SUV.

Már 7.400.000 Ft-tól a Citroën Sajónál!

 

A Citroën C5 Aircross SUV egy ultramodern és remekül variálható SUV, egyedülálló egyéniséggel. Ráadásul a szegmens legkényelmesebb modelljeként jelenik meg a márka két exkluzív újításának, a Progresszív Hidraulikus Ütközőelemekkel® ellátott felfüggesztésnek és az Advanced Comfort üléseknek köszönhetően.

Kifejező és merész egyéniség

A Citroën C5 Aircross SUV 4,50 m hosszú, erőtől duzzadó karosszériája dinamizmust sugároz, ám cseppet sem agresszívan. A széles és erőteljes orr-rész, a magas és műgonddal kidolgozott motorházfedél, a látványos grafikai elemek igazán kifejező SUV modellé teszik. A 720 mm átmérőjű, nagyméretű kerekek, a 230 mm-es hasmagasság, a küszöbök alján és a kerékjárati íveken futó védőelemek pedig tovább erősítik magabiztos, robusztus kiállását.

Védelmező és kényeztető utastér

A C5 Aircross SUV utastere rendkívül tágas és impozáns. Nagyvonalúan méretezett, szellős formák alkotják, a praktikusság szempontjait mindenkor szem előtt tartva. A robusztus megjelenésű és vízszintes tagolású műszerfal teljes hosszában elegáns dizájnelem fut végig.

A széles és magas középkonzol, a körülölelő ülések, ahonnan a vezető uralja a kilátást, a szín- és anyagválasztás tovább erősítik a védelmezés és az igényesség érzetét a beltérben.

Progresszív felfüggesztés

A Citroën által kifejlesztett új felfüggesztési rendszer hidraulikus ütközőelemekkel van ellátva, mely kiváló úttartást, menetkomfortot és kényelemet biztosít a Citroën C5 Aircross SUV-nak.
Az új futómű a nagy úthibákat épp úgy kiszűri és elnyeli, mint a kisebb útegyenetlenségeket, olyan érzetet keltve ezzel, mintha az autó észrevétlenül átsuhanna az úthibák felett, miközben remek úttartást és kivételes dinamizmust biztosít.

Legújabb generációs technikák

A C5 Aircross SUV a csúcstechnikás vezetéstámogató rendszerek széles választékát kínálja: 20 különböző támogatási rendszer szolgálja a fokozott kényelmet és biztonságot autózás közben, és teszi könnyebbé a vezetést bármilyen menetkörülmények között.

Biztonsági technikái, mint az aktív vészfékező rendszer vagy a figyelmeztetés ütközésveszélyre segítenek megelőzni a baleseteket és biztonságban tartani a C5 Aircross SUV minden utasát.

Felszereltség

A Citroën C5 Aircross SUV FEEL felszereltség néhány eleme:

 • 12,3″ méretű digitális, személyre szabható műszerpanel (3 választható színvilág)
 • Automata, két zónás klímaberendezés aktívszenes szűrővel, antiallergén AQS (air quality system) légtisztitó rendszerrel
 • Hátsó lökhárító dupla krómozott kipufogóvéggel
 • 18″-os SWIRL könnyűfém keréktárcsák, 225/55 R18 gumiabroncs

Citroën C5 Aircross Hybrid SUV.

Már 14.810.000 Ft-tól a Citroën Sajónál!

 

A Citroën C5 Aircross Hybrid SUV plug-in hibrid technológiája a modern használati módok mindegyikére kínál optimális megoldást: a mindennapos rövidebb utakhoz elektromos meghajtási módban is használható, szükség esetén pedig a hagyományos, belsőégésű motor nagy hatótávja is rendelkezésre áll.

Tisztán elektromos üzemmódban élvezheti a megnövekedett teljesítményt, az azonnal rendelkezésre álló nyomatékot, és a csendes gyorsulás minden előnyét. Nagyobb utak alkalmával pedig mindig számíthat a belső égésű motor hosszabb hatótávjára.

Hibrid teljesítmény

Az új C5 Aircross Hybrid SUV-ban a  180 lóerős PureTech benzinmotor mellett egy, a belső égésű motor és az elektromos vezérlésű ë-EAT8 automata váltó között elhelyezett 80 kW-os villanymotor nyújt minden körülmények között kimagasló teljesítményt.

Hibrid üzemmódban a két motor ereje egyesül: ilyenkor az első kerekekre 225 lóerő összteljesítmény jut, így az autó alacsony  üzemanyag-fogyasztás mellett is élvezetes vezetést biztosít. A 320 Nm nyomaték pedig azonnal rendelkezésre áll.

Intuitív kezelőfelületek

A Citroën C5 Aircross Hybrid SUV műszerfalán egy 12,3” méretű kijelzőn követhetjük a hibrid technológia működését: folyamatos monitorozás alatt áll a teljesítmény és a hatótáv.

Emellett egy  8”-os érintőképernyő szolgáltat olyan információkat, mint az energiaáramlás aktuális állapota vagy a fogyasztási statisztika,

Rugalmas és átalakítható tér

Az új C5 Aircross  Hybrid SUV utastere bármikor átalakítható, ahogy a helyzet kívánja. Térfogata 460-ról 600 literre növelhető, mely igazi bajnokká teszi szegmensében.
Hátul a három különálló ülés egymástól függetlenül 15 cm hosszon csúsztatható, az ülések dőlésszöge pedig öt fokozatban állítható, a támlák lehajtásával pedig teljesen sík padlót kaphatunk.

Ë-COMFORT

A kényelem terén már etalonnak számító, Citroën Advanced Comfort ® C5 Aircross Hybrid SUV további előnyökkel bővül az elektromos motornak köszönhetően : zökkenőmentes, csendes suhanás és felvillanyozó teljesítmény.
A Citroën Advanced Comfort® program keretében kifejlesztett ülések és a progresszív hidraulikus ütközőelemekkel ellátott felfüggesztés ® hatékonyan kiszűri és elnyeli az út kisebb-nagyobb egyenetlenségeit.

A Citroën C5 Aircross Hybrid SUV ennek köszönhetően mind a vezető, mind az utasok számára utolérhetetlen kényelmet biztosít.

Felszereltség

A Citroën C5 Aircross Hybrid SUV FEEL felszereltségének néhány eleme:

 • 12,3″ méretű digitális, személyre szabható műszerpanel (3 választható színvilággal)
 • Automata, két zónás klímaberendezés aktívszenes szűrővel, antiallergén AQS (air quality system) légtisztitó rendszerrel
 • Hátsó lökhárító dupla krómozott kipufogóvéggel
 • 18″-os SWIRL könnyűfém keréktárcsák, 225/55 R18 gumiabroncs

Kipróbálná modelljeinket? Jelentkezzen tesztvezetésre!
Ha felkeltettük érdeklődését, kérjen egyedi ajánlatot!

* A képek csak illusztrációk
A tájékoztatás nem teljes körű, a feltüntetett opciók listája elírást tartalmazhat és nem minősül szerződéses ajánlatnak, továbbá fenntartjuk a kondíciók változtatásának, valamint az akció visszavonásának jogát. Részletekért keresse fel márkakereskedésünket!
 *Minden 2021. 01. 01. után megrendelt, magánügyfél számára új autóként értékesített Új Citroën személygépkocsi vásárlása esetén a 2 év szerződéses gyári jótállás mellé most + 3 év kiterjesztett EssentialDrive szerződéses jótállást adunk ajándékba. Az EssentialDrive szerződés keretében nyújtott jótállás a 2 éves szerződéses gyári jótálláson túl érvényes, a gyári szerződéses jótállással megegyező szolgáltatásokat tartalmaz, és az autó első tulajdonosának történő átadásától számított 5 évig vagy 100 000 km-ig (amelyiket előbb eléri az autó) érvényes. Az akció visszavonásig érvényes.**A gyári szerződéses jótállás és az EssentialDrive szerződés keretében nyújtott jótállás szolgáltatásai kizárólag abban az esetben vehetők igénybe, ha az adásvételi szerződésben, a Szerviz- és Garanciafüzetben és a Szolgáltatási Szerződésben foglalt feltételek és körülmények egyidejűleg teljesülnek.
*Jelen konstrukció 2021. február 3-tól 2021. március 31-ig vagy visszavonásig, új Citroën C4 modell esetén leadott és visszaigazolt megrendelésekre érvényes. Az új Citroën C4 személygépjármű kedvezményes 1,83%-os induló THM finanszírozással már havi 65 000 Ft lízingdíjtól elérhető, a fenti táblázatban meghatározott bruttó vételárral, százalékosan meghatározott önerő befizetésével, 3 726 000 Ft finanszírozási összeggel, 1,81%-os induló éves ügyleti kamattal, 60 hónap futamidővel, változó kamatozású, a futamidő végén tulajdonszerzést eredményező, zártvégű pénzügyi lízingkonstrukcióban történik. A futamidő során a teljes visszafizetendő lízingdíj összege 3 900 000 Ft. A feltüntetett bruttó vételár a regisztrációs adóval növelt, a maximális ügyfélkedvezménnyel már csökkentett, a hirdetett modell esetén érvényes akciós bruttó vételárat jelöli. A THM meghatározott mértéke tájékoztató jellegű, amelynek meghatározására a fentebb ismertetett feltételek figyelembevételével, a 83/2010. (III.25.) Korm. rendelet alapján került sor. A fentebb ismertetett feltételek változása esetén a THM %-os mértéke módosulhat. A Lízingbevevőt a futamidő alatt a Referenciakamat (3 hónapos BUBOR) változásától függően kamatkülönbözet fizetési kötelezettség terhelheti. A Referenciakamat mértékéről, a kamatkülönbözet fizetési kötelezettség és a finanszírozás további feltételeiről a Merkantil Bank Zrt. Gépjármű Zártvégű Pénzügyi Lízing Üzletszabályzatból és Hirdetményekből tájékozódhat, amelyek megtekinthetők a Merkantil Bank Zrt. honlapján vagy székhelyén. A Lízingbevevőnek kötelező az általa kiválasztott biztosítóval teljes körű casco biztosítást kötni akként, hogy a biztosítás társbiztosítottja a Merkantil Bank Zrt., mint Finanszírozó lesz. A gépjármű tulajdonjogának a futamidő végén történő megszerzésére tekintettel Önt terheli a visszterhes vagyonszerzési illeték megfizetése. A folyósítás feltétele a pozitív hitelbírálat. A tájékoztatás nem teljes körű, nem minősül ajánlattételnek, részletekről érdeklődjön a Citroën márkakereskedőknél, akik a Merkantil Bank Zrt. finanszírozást nyújtó közvetítőjeként járnak el. A C Automobil Import Kft. fenntartja a kondíciók változtatásának, valamint az akció visszavonásának jogát. Az új Citroën C4 vegyes fogyasztása: 4,6–6 l/100 km, CO2-kibocsátása: 120–133 g/km (WLTP mérési ciklus szerinti adatok). A kép illusztráció.