Citroën SUV-ok

Citroen SUV ajánlatok - Sajó

Fedezze fel a Citroën Sajó SUV palettáját!

Válassza a Citroën C3 Aircross stílusos SUV-ját!

Az új Citroën C3 Aircross SUV stílusát és személyiségét az is alapvetően meghatározza, hogy minél hívebben szeretné tükrözni tulajdonosa egyéniségét. Ismerje meg közelebbről modellünket!
Az ellenállhatatlan Citroën C3 Aircross akár azonnal, készletről is elvihetők!

Tegye próbára, vagy kérjen árajánlatot!

CITROËN C3 AIRCROSS FEEL FŐBB FELSZERELTSÉGEI:

 • Bőrbevonatú kormánykerék
 • LED-es nappali menetfény
 • 6 hangszórós, kormányról vezérelhető rádió
 • Bluetooth telefonkihangosító, USB- és Jack csatlakozó
 • 7″-os érintőképernyő
 • Fűthető visszapillantótükrök

DESIGN

TÁGAS & JÓL VARIÁLHATÓ

Az új Citroën C3 AIRCROSS SUV kategóriája egyik legjobban variálható és legtágasabb belső terét nyújtja : az utasokat 5 nagyméretű ülőhely és a kategória legnagyobb tető alatt mért magassága és tágas lábtér várja.

85-FÉLE KOMBINÁCIÓ* : LEGYEN MERÉSZ!

A karosszéria és tető színe mellett egy hozzájuk illő színcsomagot is választhatunk. Ezek a karosszéria különböző pontjain – tetőcsomagtartó rudak, hátsó háromszögablak, tükörházak, első fényszórókeretek, kerékközép-szegélyek – megjelenő dinamikus színfoltok sajátos ritmust adnak az új Citroën C3 Aircross SUV stílusának.

8-féle karosszéria szín, 3-féle tetőszín és 4-féle színcsomag áll az ügyfelek rendelkezésére.

*változattól függően elérhető, a variációk száma országonként eltérő lehet

TECHNOLÓGIA

HASZNOS TECHNOLÓGIÁK

Head-Up Display, Vezeték nélküli okostelefon-töltés

VEZETÉST SEGÍTŐ BERENDEZÉSEK

Park assist, Adaptive fényszóró rendszer, Sebességtábla-felismerő rendszer, Active safety brake

BELSŐ TÉR

NYITHATÓ PANORÁMA NAPFÉNYTETŐ*

A nagy felületű nyitható üvegtető nyitott és csukott állapotában is feldobja a belső hangulatot és fényben fürdeti az utasteret.

AKÁR 520 LITERES CSOMAGTARTÓ

Az új C3 Aircross SUV kategóriájának legnagyobb csomagtartójával büszkélkedhet.
410 literes alapmérete a csúsztatható üléspadnak köszönhetően (maximálisan előretolt helyzetben) 520 literesre növelhető. A hátsó ülések lehajtásával pedig akár 1289 literes csomagtartó-kapacitás is elérhető.
Praktikus tartozék az elrejthető kalaptartó, amely magas tárgyak szállításakor a hátsó üléspad mögé állítható.

MOTORIZÁCIÓ

4 HATÉKONY ERŐFORRÁS

Az új C3 Aircross kínálatában számos takarékos és hatékony, legújabb generációs motort találunk. A C3 Aircross SUV kínálatában szereplő háromhengeres PureTech motorok (82 és 110* LE) a legújabb technológiákkal büszkélkedhetnek. Gyors reakcióidő és visszafogott fogyasztás, illetve CO2-kibocsátás jellemző rájuk.

GARANCIA

AKÁR 5 ÉV* GARANCIA 100.000 KM FUTÁSKORLÁTTAL

*Minden magánügyfél számára új autóként értékesített új Citroën C3 Aircross személygépkocsi vásárlása esetén a 2 év szerződéses gyári jótállás mellé most +3 év kiterjesztett EssentialDrive szerződéses jótállást adunk ajándékba. Az EssentialDrive szerződés keretében nyújtott jótállás a 2 éves szerződéses gyári jótálláson túl érvényes, a gyári szerződéses jótállással megegyező szolgáltatásokat tartalmaz, és az autó első tulajdonosának történő átadásától számított 5 évig vagy 100 000 km-ig (amelyiket előbb eléri az autó) érvényes. Az akció visszavonásig érvényes.
**A gyári szerződéses jótállás és az EssentialDrive szerződés keretében nyújtott jótállás szolgáltatásai kizárólag abban az esetben vehetők igénybe, ha az adásvételi szerződésben, a Szerviz- és Garanciafüzetben és a Szolgáltatási Szerződésben foglalt feltételek és körülmények egyidejűleg teljesülnek.

C3 Aircross
A képek csak illusztrációk.
C3 Aircross modellek vegyes fogyasztása: 4.8-5,7 l/km. CO2-kibocsátása: 111-131 g/km. A tájékoztatás nem teljes körű, a feltüntetett opciók listája elírást tartalmazhat és nem minősül szerződéses ajánlatnak, továbbá a C Automobil Import Kft. fenntartja a kondíciók változtatásának, valamint az akció visszavonásának jogát. Részletekért forduljon az akcióban részt vevő Citroën márkakereskedésekhez!
Minden 2020. 01. 10. után megrendelt, magánügyfél számára új autóként értékesített Új Citroën személygépkocsi vásárlása esetén a 2 év szerződéses gyári jótállás mellé most + 3 év kiterjesztett EssentialDrive szerződéses jótállást adunk ajándékba. Az EssentialDrive szerződés keretében nyújtott jótállás a 2 éves szerződéses gyári jótálláson túl érvényes, a gyári szerződéses jótállással megegyező szolgáltatásokat tartalmaz, és az autó első tulajdonosának történő átadásától számított 5 évig vagy 100 000 km-ig (amelyiket előbb eléri az autó) érvényes. Az akció visszavonásig érvényes.** A gyári szerződéses jótállás és az EssentialDrive szerződés keretében nyújtott jótállás szolgáltatásai kizárólag abban az esetben vehetők igénybe, ha az adásvételi szerződésben, a Szerviz- és Garanciafüzetben és a Szolgáltatási Szerződésben foglalt feltételek és körülmények egyidejűleg teljesülnek.

CITROËN C5 AIRCROSS ajánlataink

A Citroёn C5 Aircross SUV méltán követte elődjét, a C3 Aircross SUV modellt, bizonyította, hogy vérbeli Citroёn autó és 100% SUV modell. Tervezését a 2015-ben bemutatott Citroën Aircross tanulmány és a folyamatos tökéletesítési szándék vezette.
Külső megjelenése erőtől duzzadó és dinamikus. Látványos grafikai elemei pedig tovább fokozzák izgalmas kisugárzását.
Ismerje meg modellünket közelebbről!

Jelentkezzen tesztvezetésre, vagy kérjen árajánlatot!

C5 AIRCROSS SUV FEEL FŐBB FELSZERELTSÉGEK:

 • Aktív holttérfigyelő
 • Vezetőoldali deréktámasz
 • Elektromosan behajtható visszapillantótükrök
 • Sötétített hátsó oldalablakok és hátsó ablaküveg
 • Automata, két zónás klímaberendezés aktívszenes szűrővel,
 • Mirror Screen funkció
 • 18” SWIRL gyémántfényű könnyűfém keréktárcsák
 • Ködfényszórók (statikus kanyarfénnyel)

DESIGN

KIFEJEZŐ ÉS MERÉSZ EGYÉNISÉG

A 4,50 m hosszú, erőtől duzzadó karosszéria dinamizmust sugároz, ám cseppet sem agresszív. A széles és erőteljes orr-rész, a magas és műgonddal kidolgozott motorházfedél, a látványos grafikai elemekkel, például a színes betéttel ellátott Airbump® elemekkel tarkított lendületes vonalak, a 720 mm átmérőjű, nagyméretű kerekek, a 230 mm-es hasmagasság, a küszöbök alján és a kerékjárati íveken futó védőelemek, valamint a letisztult vonalú, kettős árnyalatú tetőrudak jóvoltából az új C5 Aircross SUV üdítő színfoltként érkezik a szegmensbe.

BELSŐ TÉR

HARMINC SZÍNKOMBINÁCIÓ, ÖT BELSŐ HANGULAT

Az új C5 Aircross SUV gazdag konfigurációs lehetőségeket kínál. A hét külső színből (Hófehér, Perla Nera fekete, Platinaszürke, Artense szürke, Volcano piros, Tijuca kék, Gyöngyházfehér) és a három színcsomagból (ezüst, fehér és piros) választva harminc kombinációból rendelhetünk. A Perla Nera tetőt bármelyik karosszéria színnel választhatjuk.

Az egyedi konfigurációkat az utastérben is összeállíthatjuk, ahol ötféle hangulat közül választhatjuk ki az ízlésünknek leginkább megfelelőt. A szériaváltozaton kívül a Wild Grey, a Metropolitan Beige, a Metropolitan Grey és Hype Brown színárnyalatok között válogathatunk – valamennyi ötvözi a világosságot, a meleg, barátságos hangulatot és a kifinomultságot. A szériaváltozat kivételével valamennyi színösszeállításhoz Advanced Comfort ülések tartoznak.

TECHNOLÓGIA

LEGÚJABB GENERÁCIÓS TECHNOLÓGIÁK

Az új C5 Aircross SUV a csúcstechnikás vezetéstámogató rendszerek széles választékát kínálja: 20 különböző támogatási rendszer szolgálja a fokozott kényelmet és biztonságot autózás közben, és teszi könnyebbé a vezetést bármilyen menetkörülmények között.

Highway driver assist, Kibővített sebességtábla-felismerő rendszer, Aktív Fényszóróvezérlés,

MOTORIZÁCIÓ

ÚJ EAT8 AUTOMATA SEBESSÉGVÁLTÓ  – ÚJ EURO 6.2 MOTOROK

A kínálat a következő változatokból áll:

2 benzinmotor: a 130 lóerős PureTech S&S hatfokozatú manuális sebességváltóval; a 180 lóerős PureTech S&S nyolcfokozatú EAT8 automata sebességváltóval;

3 dízelmotor: a 130 lóerős BlueHDi S&S hatfokozatú manuális sebességváltóval; a 130 lóerős BlueHDi S&S nyolcfokozatú EAT8 automata váltóval; a 180 lóerős BlueHDi S&S nyolcfokozatú EAT8 automata váltóval.

* A képek csak illusztrációk
 *Minden 2020. 01. 10. után megrendelt, magánügyfél számára új autóként értékesített Új Citroën személygépkocsi vásárlása esetén a 2 év szerződéses gyári jótállás mellé most + 3 év kiterjesztett EssentialDrive szerződéses jótállást adunk ajándékba. Az EssentialDrive szerződés keretében nyújtott jótállás a 2 éves szerződéses gyári jótálláson túl érvényes, a gyári szerződéses jótállással megegyező szolgáltatásokat tartalmaz, és az autó első tulajdonosának történő átadásától számított 5 évig vagy 100 000 km-ig (amelyiket előbb eléri az autó) érvényes. Az akció visszavonásig érvényes.**A gyári szerződéses jótállás és az EssentialDrive szerződés keretében nyújtott jótállás szolgáltatásai kizárólag abban az esetben vehetők igénybe, ha az adásvételi szerződésben, a Szerviz- és Garanciafüzetben és a Szolgáltatási Szerződésben foglalt feltételek és körülmények egyidejűleg teljesülnek.
*Az akció 2020.10.01-2020.12.31 között vásárolt új Citroën személygépjárműre vonatkozik. Az ajándék téligumi márkáját a kereskedő határozza meg. A változás jogát fenntartjuk. Az akció további részleteiről érdeklődjön az Citroën Sajónál.

MEGÉRKEZETT A CITROËN C5 AIRCROSS HYBRID SUV!  

citroen c5 aircross suv hybrid

A Citroën C5 Aircross SUV plug-in hibrid verziója a következő lépése volt egy hosszútávú terv megvalósításának.
A Citroën modellkínálata folyamatosan bővül alacsony károsanyag-kibocsátású járművekkel, és továbbra is szélesedni fog az elektromos és hibrid autók rétege.

A C5 Aircross Hybrid a Citroën első hibrid technológiás autója, mely egy Puretech 180 S&S benzinmotor és egy 80 KW-os villanymotor összehangoltságán alapszik.

Ismerje meg a Citroën C5 Aircross Hybrid modellt! Vérbeli SUV környezetbarát kivitelben, mely képes megadni a csend élményét egy nagyvárosban is!

Jelentkezzen tesztvezetésre, vagy kérjen árajánlatot!

citroen c5 aircross hybrid

Miért válassza a Citroën C5 Aircross hibrid technológiáját?

 • 55 km-es hatótáv tisztán elektromos módban
 • 3 menetmód rugalmassága: elektromos, hibrid és sport
 • Gyorstöltés kevesebb, mint 2 óra alatt
 • Silent Urban Vehicle – működése garantáltan csendes
 • Töltése előre ütemezhető
 • 8 év vagy 160 000 km garancia az akkumulátorra
* A képek csak illusztrációk
*Citroën C5 Aircross Hybrid SUV WLTP adatok: 32-33G/Km CO2-kibocsátás, 1,4-1,5 l/100 km fogyasztás vegyes ciklusban.
 *Minden 2020. 01. 10. után megrendelt, magánügyfél számára új autóként értékesített Új Citroën személygépkocsi vásárlása esetén a 2 év szerződéses gyári jótállás mellé most + 3 év kiterjesztett EssentialDrive szerződéses jótállást adunk ajándékba. Az EssentialDrive szerződés keretében nyújtott jótállás a 2 éves szerződéses gyári jótálláson túl érvényes, a gyári szerződéses jótállással megegyező szolgáltatásokat tartalmaz, és az autó első tulajdonosának történő átadásától számított 5 évig vagy 100 000 km-ig (amelyiket előbb eléri az autó) érvényes. Az akció visszavonásig érvényes.**A gyári szerződéses jótállás és az EssentialDrive szerződés keretében nyújtott jótállás szolgáltatásai kizárólag abban az esetben vehetők igénybe, ha az adásvételi szerződésben, a Szerviz- és Garanciafüzetben és a Szolgáltatási Szerződésben foglalt feltételek és körülmények egyidejűleg teljesülnek.
*Az akció 2020.10.01-2020.12.31 között vásárolt új Citroën személygépjárműre vonatkozik. Az ajándék téligumi márkáját a kereskedő határozza meg. A változás jogát fenntartjuk. Az akció további részleteiről érdeklődjön az Citroën Sajónál.
citroen logo