CITROËNNEL INDUL JÓL AZ ÉV!

Indítsa az évet a Citroёn Sajónál! Tekintse meg kiemelt készletkisöprő ajánlatainkat és válasszon azonnal elvihető autóink közül!

CITROËN C3

GRAND C4 SPACETOURER

CITROËN C3 AIRCROSS

CITROËN JUMPER

Önt melyik modellünk érdekeli?
Kattintson a képekre az ajánlat részleteiért!
Amennyiben kérdése merülne fel, forduljon hozzánk bizalommal, további ajánlatainkért pedig böngésszen raktárkészletünkben!

AZONNAL ELVIHETŐ CITROËN C3 MODELLEK!

A Citroёn C3 egy igazán sokoldalú városi kisautó. Kompakt mérete és grafikai megjelenése, valamint egyedien kombinálható stílusvariációi igazán különleges, személyre szabott autóvá varázsolják. Tekintse meg árvezető modellünket a gombra kattintva!

Új Citroёn C3 modelljében ülve biztosan otthon fogja érezni magát, praktikus megoldásaiban pedig örömét fogja lelni. Az ötletes középső tárolónak köszönhetően helyet kaphatott elöl egy 6,25 literes kesztyűtartó, illetve a 300 literes csomagtér szintén jól jöhet a hétköznapok során. A Citroёn c3 izgalmas formaterve és belső kivitelezése mellett vezetéstámogató rendszereivel is büszkélkedhet, köztük Hills Assist visszagurulás-gátló rendszerével vagy sávelhagyásra figyelmeztető jelzésével.

AZONNAL ELVIHETŐ CITROËN C3 AIRCROSS MODELLEK!

Új generációs, kényelmes, kompakt SUV, melyet markáns megjelenése, tágas belső tere és kiváló menettulajdonságai teszik igazán naggyá. Kell ennél több? Tekintse meg árvezető modellünket a gombra kattintva!

Élvezze a masszív formaterv nyújtotta fokozott biztonságérzetet! A megemelt vezetési pozíció, a nagyméretű kerekek és sárvédő-szélesítések, valamint a hangsúlyos lökhárítóbetétek gondoskodnak a páratlan SUV életérzésről. Biztonsági funkciói közé tartozik többek közt a sebességszabályozó berendezés,  a vészfék-asszisztens vagy a kipörgésgátló (ASR). Mindemellett kategóriájának legnagyobb tető alatt mért magasságával, illetve legtágasabb lábterével rendelkezik. Rekordméretű csomagtartója pedig akár 520 literesre is bővíthető.

AZONNAL ELVIHETŐ GRAND C4 SPACETOURER MODELLEK!

A Grand C4 SpaceTourer a legjobb bizonyíték rá, hogy a kényelem a Citroën márka valóságos védjegye. A számtalan hasznos felszereléssel ellátott, könnyen vezethető és agilis egyterű utazásra csábít és pihentető utazást ígér, akár a családdal, akár barátokkal indulunk útnak. Tekintse meg árvezető modellünket a gombra kattintva!

Vigye haza ezt a lendületes családi autót és éljen át vele örömteli perceket! Az új Grand C4 SpaceTourer legnagyobb erőssége egyértelműen a csomagtartó. A domború kiképzésű, robusztus csomagtérajtó bőséges helyet ígér és meg is adja azt Önnek. A csomagtér könnyen hozzáférhető, befogadóképessége pedig a második üléssor előretolásával 645-ről 704 literre növelhető. Variálható, könnyen átalakítható és személyre szabható belső tér – használja, ahogy Önnek kényelmes! 7 személyes változatára nagycsaládos állami támogatás vehető igénybe*!

AZONNAL ELVIHETŐ CITROËN JUMPER MODELLEK!

Citroёn Jumper nemcsak egy megbízható furgon, hanem egy olyan kisteherautó, mely hűséges társa lesz munkája során. Szegmensében egyedülálló technikai megoldásokkal és kényelmi berendezésekkel rendelkezik, ráadásul most 2+2 év garanciával juthat hozzá! Tekintse meg árvezető modellünket a gombra kattintva!

Citroёn Jumper garancia arra, hogy Ön a legjobb körülmények között dolgozhasson. Elboldogul a nagyméretű rakományokkál, térfogata 17 m3-re bővíthető, vezetőfülkéje pedig a kényelem jegyében lett kialakítva állítható rugózású ülésével, illetve derék-, és kartámaszaival. 13 ötletes rakodóhellyel rendelkezik, köztük egy hűthető és zárható kesztyűtartóval. Emellett számos intelligens funkció könnyíti tovább hétköznapi használatát, mint a visszagurulás-gátló, vagy a Load Adaptive Control funkció, mely a gépjármű össztömegéhez igazítja az ESP működését.

*A képek csak illusztrációk.
Az ajánlat a készlet erejéig vagy 2021.01.31-ig érvényes, részletekért keresse fel márkakereskedésünket!
**Az állami támogatás igénybevételének módját és feltételeit a nagycsaládosok személygépkocsi-szerzési támogatásáról szóló 45/2019. (III.12.) Korm. rendelet határozza meg. Az igénybevétel feltételeivel kapcsolatos tájékoztatás nem teljeskörű, a részletes szabályokat a hivatkozott rendelet tartalmazza.