Nyári szervizakció

Nyári szervizakció

AJÁNDÉK SZERVIZSZOLGÁLTATÁSAINK MINDEN AUTÓSNAK

Hozzáértő, megbízható autószervizt keres megfizethető áron? Megtalálta!

Autójavításban és szervizelésben szerzett 26 éves szakmai tapasztalatunkkal tovább bővítettük szolgáltatási palettánkat, és 2020-tól autószervizünk látja el a Citroën márka hivatalos miskolci márkaszerviz képviseletét is.

Ne hagyja ki nagy nyári nyitási akciónkat, melynek keretében minden, legalább 10.000 Ft értékben vásárolt szervizszolgáltatás mellé 3 ajándék szolgáltatás1 közül választhatnak a Citroën tulajdonosok és más autómárkák autósai is. Válasszon:

  1. 5000 Ft kedvezményt biztosítunk a személyautó műszaki vizsgáztatás díjából. Ezt a kupont 2022. augusztus 31-ig beválthatja szervizünkben, vagy
  2. Ajándék olajcserét biztosítunk a 2 évnél idősebb Citroën személygépjárműveken minőségi TOTAL motorolajokkal és a PSA konszern multimárkás Eurorepar szűrőjének beépítésével, vagy
  3. Ajándék külső mosásunk után tiszta, ragyogó autóval indulhat útnak

Jelentkezzen be márkaszervizünkbe még ma interaktív online szerviz-bejelentkező felületünkön keresztül! Várjuk Önt szeretettel:

AUTÓKLÍMA TISZTÍTÁS

A klímaberendezésben betegséget előidéző baktériumok telepedhetnek meg, és kellemetlen szagot idéznek elő az utastérben. Egészsége megóvása érdekében tisztíttassa rendszeresen a klímaberendezést és cseréltesse a pollenszűrőt is!

A tisztítatlan klímaberendezés veszélyei:

Ha klímás autója utasterében kellemetlen szagot érez, amelynek nem ismeri a forrását, a gépkocsit azonnal vigye szakszervizbe!

A légkondícionáló berendezések ugyanis amellett, hogy az állandó, kellemes hőmérséklet luxusát nyújtják télen-nyáron, az egészségre ártalmas veszélyforrásokat hordozhatnak. Az ún. légionárius betegség okozója a gépkocsi klímaberendezésében tartósan megtelepedő legionella pneumophila baktérium, amely az általa szennyezett nedves levegő belélegzésével súlyos tüdőgyulladást okozhat. Hogy a baktérium elszaporodásá tmegakadályozza, érdemes autója klímaberendezését évente ellenőriztetni akkor is, ha látszólag tökéletesen működik.

Mit kínálnak Önnek a Citroën márkaszervizek az akció keretében?

A klímatisztítás szervizbeavatkozás során eredeti gyári Citroën klímatisztító spray-vel és technológiával áttisztítják a klímakört.

KLÍMADIAGNOSZTIKA – KLÍMAJAVÍTÁS – POLLENSZŰRŐ AKCIÓ

A tökéletes komfort és az egészség érdekében ajánlott a pollenszűrő cseréje is. Az elhasználódott pollenszűrő pórusai eltömődnek a portól és szennyeződésektől. Most a gyári pollenszűrőkre 10%1 kedvezményt biztosítunk, ha pollenszűrő-csere mellé a klímatisztítás csomagot is megrendeli. Éljen a lehetőséggel!

Az eljárás nemcsak jobb közérzetet biztosít az utastérben utazók számára, de nagyban növeli a klímaberendezés hatásfokát.

A hatékonyan működő klímaberendezés nemcsak kellemes hőmérsékletet biztosít, de párátlanítja is a levegőt, így nem csapódik ki a párával telt levegő a lehűlt szélvédőre, és nem akadályozza Önt a kilátásban

És ez nem minden!

A klímatisztítás csomagot megvásárló ügyfeleinknek klímadiagnosztikára és a klímarendszer javítására 10 %1 alkatrész- és munkadíj kedvezményt biztosítunk!

A klímajavításhoz az alkatrészkedvezményt csak a gyári klímakompresszorra és a gyári technológiával felújított cseredarabos klímakompresszorra, a gyári klímakondenzátorra, a gyári ventilátorokra és klímacsövekre biztosítjuk, és csak abban az esetben ha a javítást/cserét márkaszervizünkben végezteti el.
A klímarendszer rossz hatásfokának oka lehet még a nem megfelelő mennyiségű klímagáz is. A klímagázfeltöltés szolgáltatás igénybevételéről – annak speciális jellege miatt – egyeztessen márkaszervizünkkel.

Online szerviz-bejelentkező felületünkön keresztül bármely autómárkával bejelentkezhet a szolgáltatásra!

TAVASZI – NYÁRI MŰSZAKI ÁTVIZSGÁLÁS CSOMAGOK

21 pontos szezonális átvizsgálás 4.900 Ft1

Fék kontrollcsomag műszeres fékhatásméréssel 5.900 Ft1

Futómű kontrollcsomag műszeres lengéscsillapítóméréssel 5.900 Ft1

Fék + futómű együtt mindössze 10.900 Ft-ért1.

150 pontos komplex műszaki kontrollcsomag Citroën járművekre márkaspecifikus pontokkal kiegészítve 18.000 Ft1.

Online szerviz-bejelentkező felületünkön keresztül bármely autómárkával bejelentkezhet a szolgáltatásra!

NYÁRI ABLAKMOSÓ FOLYADÉK AKCIÓ

Vásároljon gyári, jó minőségű cseppmentesen száradó gyári Citroën ablakmosót akciós áron!

Most 15%1 kedvezménnyel kínáljuk!

ABLAKTÖRLŐLAPÁT AKCIÓ. NE CSAK NÉZZEN, LÁSSON IS!

Szél, hó, fagy vagy forróság, az időjárás és a súrlódás csökkenti a lapátok törlési teljesítményét, elkopnak, és egy idő után csíkot húznak maguk után, és nem biztosítják Önnek a jó, biztonságos kilátást.

Vásároljon most kiváló minőségű gyári egyes vagy szettes, első vagy hátsó ablaktörlőlapátot, vagy válassza a PSA konszern multimárkás Eurorepar márkáját, melyet kifejezetten a 3 évnél idősebb gépjárművekhez fejlesztettek a Citroën mérnökei. Az Eurorepar márka pénztárcabarát és nagyon jó ár-érték arányú minőségi termékeket kínál, és 2 év garanciát biztosít.

Most mindenre, gyári és Eurorepar termékekre egyaránt 10% kedvezményt biztosítanak Önnek márkaszervizeink.

STOP & START VAGY HAGYOMÁNYOS?

Akár hagyományos, akár hybrid technológiájú gépjárművel rendelkezik, akár Stop & Start rendszerű, akár hagyományos akkumulátorral szerelt is autója, az akkumulátor teljesítményének megőrzése érdekében hetente 15 percet vagy kéthetente 30 percet autózzon a járművel. Ha erre nincs módja, akkor alapjáraton, helyben járassa a motort, és közben kapcsolja fel a fényszórókat. Ne feledkezzen meg arról, hogy a benzines és dízel autók kipufogógáza szénmonoxidot tartalmaz, ezért a motort vagy szabad levegőn, vagy olyan helyen járassa, ahol a hatékony szellőzés biztosított.Természetesen, a használat velejárója, hogy még a legjobb minőségű akkumulátor is egy idő után gyengül, és már nem biztosítja a szükséges teljesítményt. Ilyen esetben ne halogassa a cserét!

Márkaszervizeinkben nemcsak a gyári, hanem a kifejezetten 3 évnél idősebb gépjárművekhez fejlesztett Eurorepar akkumulátorainkra is 10% kedvezményt biztosítunk. Az Eurorepar a PSA konszern saját márkája, merre 2 év garanciát biztosítunk. Éljen a lehetőséggel!

GÉPJÁRMŰFERTŐTLENÍTÉS AJÁNLATOK

Válasszon ajánlatainkból!

A szolgáltatást önállóan is megvásárolhatja 9900 Ft-ért vagy egy komplex csomag keretében.

NYÁRI GYÁRI TARTOZÉK AKCIÓ

Bízzunk abban, hogy a nyár még sok örömet tartogat a számunkra. Reméljük, hogy végre kimozdulhatunk otthonról és több időt tölthetünk szeretteinkkel a szabadban is.

Ehhez kínálunk – egy kicsit előre kacsintva és bizakodva – akciós tartozékokat.

Válogasson akciós tartozék ajánlataink közül!

1: Az ablaktörlőlapát és akkumulátor akció kivételével, az akciós ajánlatok 2020. április 1-től 2020. szeptember 30-ig érvényesek, viszont az akkumulátor és ablaktörlő akció esetében a kezdési dátum 2020. június 4. Minden akciós ajánlat csak az akcióban részt vevő, hivatalos magyarországi Citroën-márkaszervizekben, a készlet erejéig.
A Citroën Sajó ajándék szervizszolgáltatásai a Citroën Sajó márkaszervizben, a  2020. augusztus 31-ig - minimum bruttó 10.000 Ft értékben vásárolt szervizszolgáltatás (szerviz munkaóra és/vagy alkatrész beépítés) vagy a jelen weboldalon meghirdetett egységáras akciós szervizszolgáltatások mellé vehetők igénybe (átvizsgálás csomagok 4900 Ft vagy 5900 Ft értékben vagy a 8900 Ft-os klímatisztítás, 9900 Ft-os járműfertőtlenítés). A minimum összegbe nem számítanak bele a hatósági áras szervizszolgáltatások, garanciális javítások, a külön alkatrész- és/vagy tartozék vásárlás. Egy gépjárműre csak egyetlen alkalommal, és csak egyetlen ajándék szolgáltatás választható függetlenül attól, hogy az akciós időszak alatt hányszor tér vissza a jármű márkaszervizünkbe és/vagy mennyivel haladja meg a számla a minimális feltételként előírt 10000 Ft-ot . Az ajándék szolgáltatás a fizetős szolgáltatással egyidőben vagy legkésőbb 2020. szeptember 30-ig vehető igénybe, kivéve a műszaki vizsga kedvezményt, melynek kuponja 2022. augusztus 31-ig beváltható. Az ajándék szolgáltatás/kupon készpénzre, más kedvezményre nem átváltható, más kedvezménnyel, akcióval, hűségprogrammal össze nem vonható és csak arra a járműre vehető igénybe, amelyre a fizetős szolgáltatást igénybe vették.  Az olajcsere csak 2 évnél idősebb Citroën járművekhez választható, melynek keretében a gyártó által előírt minőségű és mennyiségű TOTAL motorolajat és Eurorepar olajszűrőt építünk be. A műszaki vizsga kedvezmény csak személyautóra, de bármely olyan autómárkára igénybe vehető, melynek műszaki vizsgáztatása márkaszervizünk profiljába tartozik. Az ajándék külső mosás egy egyszeri, átlagos szennyezettségű, hagyományos tisztítási eljárással végzett külső takarítás, de nem autókozmetikai eljárás! Márkaszervizünk fenntartja magának a jogot, hogy maga határozza meg, mit ért átlagos szennyezettségen, és fenntarja magának a jogot, hogy az ajándék külső mosás elvégzését visszautasítsa, amennyiben a jármű az átlagosnál szennyezettebb és vagy speciális anyaggal szennyezett. Márkaszervizünk fenntartja magának a jogot az ajánlat módosítására vagy visszavonására.

A klímatisztítás egy gyári klímatisztító spray-vel végzett beavatkozás.
A klímadiagnosztika = a Citroën belső gyári szabvány szerint végzett szolgáltatás.
A klímadiagnosztikára, a klímajavításra és gyári pollenszűrőkre csak a klímatisztítás csomagot megvásárló ügyfeleinknek biztosítjuk a kedvezményt. A klímajavításon belül a 10% kedvezmény csak az alábbi alkatrészcsaládokra vonatkozik: gyári- és gyári technológiával felújított cseredarabos klímakompresszor, gyári klímakondenzátor, ventilátorok, klímacsövek.
A felújított-cseredarabos alkatrészek vásárlásának feltételeiről itt tájékozódhat: https://www.citroen.hu/szolgaltatasok/alkatreszek-es-tartozekok/cseredarabos-felujitott-alkatreszek.html.
A kontrollcsomagok keretében végzett átvizsgálást megbontás nélkül, előre meghatározott pontokon végzik, mely pontok listáját a https://www.citroensajo.hu/allapotfelmeres/ oldalon találja. Az átvizsgálás csomagok nem helyettesítik a hatósági Műszaki Vizsgát és a „Gyárilag előírt időszakos vizsgálatokat” sem.
A tartozék kedvezmények a megjelölt tartozékcsaládokra vagy a konkrétan megjelölt alkatrész-tartozék cikkszámokra vonatkoznak. Kérjük, hogy a termék vásárlása előtt kérjen felvilágosítást márkaszervizeinkben a termék műszaki paramétereiről, áráról! Bizonyosodjon meg arról, hogy a kiválasztott termék megfelel az Ön elképzeléseinek, hogy kompatibilis az Ön gépjárművével vagy azzal az eszközzel, melyre/melyhez csatlakoztatni kívánja. Néhány tartozék felszereléséhez plusz illesztő szett vásárlása is szükséges Az akciós termékek egy része márkafüggetlen, viszont vannak családok, me¬lyek csak bizonyos Citroën -modellekhez vásárolhatók. Ugyanazon termékcsaládon belül a különböző modellekkel kompatibilis alkatrészek/tartozékok cikkszáma és műszaki paraméterei eltérők lehetnek, ennek megfelelően áruk is változik. A feltüntetett árak 10 Ft-ra kerekített bruttó akciós ügyfélárak. A tájékoztatás nem teljeskörű, a C Automobil Import Kft. fenntartja magának a jogot az ajánlat módosítására vagy visszavonására. Jelen hirdetés nem minősül szerződéses ajánlatnak. A szolgáltatás részleteiről és az igénybevételi feltételekről márkaszervizeinkben kérhet tájékoztatást. A képek illusztrációk. Az akció alkatrész-, tartozék- és csomagajánlatai más akcióval, kedvezménnyel, hűségprogrammal nem vonhatók össze.