Kapcsolat

Kapcsolat

Jelentkezzen tesztvezetésre

Jelentkezzen tesztvezetésre

Kérjen ajánlatot!

Kérjen ajánlatot!

Szerviz bejelentkezés

Szerviz bejelentkezés

Hírlevél

Hírlevél

@ Contact

Kapcsolat

Kapcsolat

Jelentkezzen tesztvezetésre

Jelentkezzen tesztvezetésre

Kérjen ajánlatot!

Kérjen ajánlatot!

Szerviz bejelentkezés

Szerviz bejelentkezés

Hírlevél

Hírlevél

Search

Akár 5 év* garancia 100.000 km futáskorláttal

CITROËN C4 SPACETOURER - MINDIG ÚTRA KÉSZEN!

A 2018-as Genfi Autószalon óta a SpaceTourer név köti össze a Citroën 3 modellből álló egyterű-kínálatát. A C4 és Grand C4 Picasso neve C4 SpaceTourerre és Grand C4 SpaceTourerre változott.

ELÖLNÉZET

A C4 SpaceTourer orr-része egyszerre dinamikus és exkluzív. Hangsúlyos szerepet játszanak a márka védjegyét s szimbólumát képező három szinten elhelyezkedő lámpatestek. A hűtőrácsot két részre osztja a karosszéria színére fújt lökhárító. A hosszú, keskeny fényszórók felszereltségtől függően elérhető, sötét maszkot kapnak, amely optikailag az orr-rész két széle felé húzza őket.

KÉTTÓNUSÚ KAROSSZÉRIA

A kéttónusú karosszéria részeként fekete tető hangsúlyozza a C4 SpaceTourer diamikus jellegét. Ez az extraként bármely színes karosszériaváltozathoz választható új testreszabási lehetőség még egyedibbé varázsolja az egyterű modell egyedi formatervét. Az összhatást fényes fekete tükörházak teszik teljessé.

3D HATÁSÚ HÁTSÓ LÁMPÁK

Még igézőbb tekintet! Szériában 3D hatású LED-es hátsó lámpákat kap a modell. A modern, high-tech stílusú lámpák különleges fényhatása és mélysége azonnal felismerhetővé teszi a C4 SpaceTourert.

17'' KERÉKTÁRCSÁK

Opcionálisan 17 colos, könnyűfém keréktárcsákat kap a modell. A mesterien kidolgozott könnyűfém keréktárcsa dinamikusabbá teszi a C4 SpaceTourer megjelenését.

HÁTSÓ MÁRKAJEL

A fényes fekete hátsó márkajel krómkeretben jelenik meg, ezzel is hangsúlyozva a márka új pozícionálását (CITROËN C4 Cactus óta), illetve a modell modernségét.

SZÉRIA HANGULAT

A C4 SpaceTourer praktikus és minőségi anyagokkal megalkotott utasterét egészíti ki ez a szériában elérhető enteriőr, a kárpitozással tökéletes összhangot teremtő palaszürke árnyalatú műszerfalborítással.

DUNE BEIGE HANGULAT

Fontos önnek a jó közérzet és a kényelem? A Dune Beige dizájnt a fény és az apró örömök szerelmeseinek találták ki. Ez az opcióként elérhető kialakítás masszázsfunkcióval ellátott első üléseivel, speciális szőnyegeivel, illatósítójával különleges kényelmet nyújt utasainak. Az egyedi hangulathoz Yatago Grey kárpit társul.

HYPE GREY HANGULAT

Az exkluzív kényelmet nyújtó, elegáns Hype Grey enteriőr a kifinomult szövet-bőr kárpitozást a kényeztetés magasfokát jelentő Lounge csomaggal ötvözi. Ez a belső hangulat felszereltségtől függően széria, vagy opció.

JÓ KÖZÉRZET

A C4 SpaceTourer a legjobb bizonyíték rá, hogy a kényelem a CITROËN márka valóságos védjegye. A számtalan hasznos felszereléssel ellátott, könnyen vezethető és agilis egyterű utazásra csábít és pihentető utazást ígér, akár a családdal, akár anélkül indulunk útnak.

LOFT STÍLUSÚ KÉNYELEM

A C4 SpaceTourerben minden utas első osztályon utazik. A felszereltségtől függően szériában, vagy opcióként kínált Lounge csomag egyedülálló kényelmet nyújt utasainak, akik valóságos védőburokban érezhetik magukat. Az otthonosság érzetéről gondoskodó elemek:

  • masszázs funkcióval rendelkező első ülések
  • lábtartóval ellátott Relax első utasülés (bőrkárpitokhoz elérhető)
  • a tarkót megtámasztó Relax fejtámlák

MELEG HATÁSÚ ANYAGOK

A Citroën C4 SpaceTourer fedélzetén puha, meleg hatású anyagok veszik körbe az utasokat a selymes tapintású, slush technikával készült műszerfaltól a speciálisan kiképzett ajtótáblákig. Mindezt gazdag minőségi kárpit- és bőrválaszték egészíti ki.*

* A színváltozat jelenleg nem elérhető

OTTHONOS KÉNYELEM

A CITROËN C4 SpaceTourer kiváló akusztikai és rezgéskomfortot nyújt, melynek köszönhetően az utasok egyfajta védőburokban érezhetik magukat. Az elektromos kormányrásegítés jobban szűri az út egyenetlenségeit a kormányoszlopban, lehetővé téve a gördülési zajok csillapítását és kiváló felfüggesztést biztosít.

MODULARITÁS

Kompakt külső méretei (4,44 m hosszú, 1,83 m széles, 1,61 m magas) ellenére a CITROËN C4 SpaceTourer (5 személyes változat) rendkívül tágas és kitűnően alakítható utasteret nyújt utasainak.

FELFÜGGESZTÉS

Az egyterűt a kategóriában egyedülálló rugózási kényelem jellemzi. Tökéletes az egyensúly a vezetési élmény és az úttartás között, köszönhetően a függőlegesen beépített lengéscsillapítóknak, valamint a kerekek középvonala feletti futóműbekötési pontoknak.

KONNEKTIVITÁS

A CITROËN C4 SpaceTourer új, 7’’-os érintőképernyős tablet továbbfejlesztett interfésszel és kapacitív (a legújabb generációs okostelefonokéhoz hasonló) képernyővel rendelkezik, mely lehetővé teszi a jármű összes berendezésének irányítását. Az új Connect Nav navigációs rendszernek köszönhetően – mely reakcióidő, konnektivitás és variálhatóság tekintetében is előrelépést jelent – a 12”-os HD képernyő kihasználhatósága is javult.

AZ OTTHONOSSÁG FELSŐ FOKA

Sok csomaggal utazik? A CITROËN C4 SpaceTourer optimalizált felépítésének köszönhetően rendkívül variálható és belakható teret biztosít.

A második sor ülései a padlóba süllyeszthetőek, így egy teljesen sík rakodófelület nyerhető, mely az első utasülés asztallá alakításával (felszereltségtől függően) tovább (több mint 2,5 méteresre) növelhető, ami hosszú tárgyak szállításakor különösen hasznos lehet. Ha pedig bővül a család, könnyen elővarázsolhatók a padlóba rejtett ülések is.

CSOMAGTARTÓ

A C4 SpaceTourer erőssége a csomagtartó. A hátsó csomagtérajtó vonala tágas csomagtartót sejtet. A Citroën C4 SpaceTourer csomagtartója jól hozzáférhető és hihetetlenül tágas: 537 literes (előretolt hátsó ülésekkel 630 literes) rakodóterével a kategóriában a legnagyobb. A Citroën C4 SpaceTourer felszereltségtől függően elérhető motoros csomagtérajtaja a szabad kezes technológiát is magában foglalja, mely által a hátsó lökhárító alatt elhelyezett érzékelőnek köszönhetően tele kézzel, egyetlen lábmozdulattal is könnyen nyitható és zárható a csomagtartó.

INTELLIGENS TECHNOLÓGIA

A Citroën C4 SpaceTourer új 7”-os érintőképernyője továbbfejlesztett interfésszel és kapacitív (a legújabb generációs okostelefonokéhoz hasonló) képernyővel rendelkezik. A megújult egyterű modellben külön lehet kezelni a felszereltségtől függően elérhető 12”-os képernyőt és az érintőképernyős tabletet, ezenkívül kitűnő kezelhetőséget kínál a Connect Nav navigációs rendszerhez.

CONNECT NAV

Ezen az érintőtechnológiás, új 3D navigációs rendszeren (az iPadekhez hasonlóan) két ujjal is lehet zoomolni, a tökéletesített térképadatbázisnak köszönhetően pedig a navigáció is hatékonyabb. A navigációs rendszer felszereltségtől függően széria, vagy opció.

ADAPTÍV SEBESSÉGSZABÁLYOZÓ STOP FUNKCIÓVAL

A rendszer egy radar segítségével érzékeli, ha a gépkocsi előtt egy másik jármű halad, és ügyel a vezető által előzetesen beállított biztonságos követési távolság megtartására. Sebességszabályozás 30 km/h és 180 km/h között. A STOP funkció kizárólag a BlueHDi 160 EAT8 változatoknál elérhető.

FÁRADTSÁGFIGYELŐ RENDSZER

A rendszer két lépésben működik: a gépkocsi kitérésének első jeleire – hangjelzés kíséretében – óvatosságra intő vizuális figyelmeztetést küld. Ha negyedszerre is érzékeli a kitérést, hangosabb jelzést küld: „tartson pihenőt”! A rendszer nem veszi át az autó irányítását, hiszen ezzel csökkentené a vezető éberségét.

SÁVTARTÓ ASSZISZTENS

A nem szándékos sávelhagyásra figyelmeztető funkció segít az alulkoncentráltság, illetve a pillanatnyi figyelemzavar miatti veszély elhárításában. A rendszer a szélvédő felső részébe beépített kamera segítségével felismeri az útburkolati jeleket, és ha azt érzékeli, hogy a gépjármű irányjelzés nélkül készül elhagyni a sávját, a vezető riasztása mellett korrigálja a gépjármű menetpályáját.

AKTÍV HOLTTÉRFIGYELŐ RENDSZER

A rendszer az adott oldali visszapillantó tükrön keresztül vizuálisan figyelmezteti a vezetőt a gépkocsi holtterében tartózkodó járművekre. Bekapcsolt állapotban 12 km/h sebességtől automatikusan működik. Ha a gépjármű sávtartó asszisztens funkcióval is rendelkezik, és a vezető az irányjelző bekapcsolása mellett mégis sávot készül váltani az adott oldalon, az ütközés elkerülése érdekében a rendszer a kormányra hatva igyekszik a gépkocsit az eredeti sávban tartani.

ACTIVE SAFETY BRAKE (vészfékező rendszer)

A vészfékező rendszer segít elkerülni az ütközéseket. A szélvédő felső részén található kamera érzékeli az előttünk álló, vagy velünk egy irányban lassan haladó járművet. Ütközés veszélye esetén (kivéve, ha a vezető kikapcsolja a funkciót) 5 km/h sebesség fölött a detektor automatikusan aktiválja a fékberendezést. A vészfékező rendszer felszereltségtől függően széria, vagy opció.

SEBESSÉGKORLÁTOZÓ TÁBLÁKRA VALÓ FIGYELMEZTETÉS

A rendszer felismeri a sebességkorlátozó táblákat, és a műszerfalon jelzi az információt a vezetőnek. A maximális haladási sebesség rögzíthető a sebességszabályozó, illetve -korlátozó rendszerben. Minden sebességtartományban működik.

ÜTKÖZÉSVESZÉLY-JELZŐ

A rendszer figyelmezteti a vezetőt, ha fennáll a veszélye, hogy összeütközik az előtte haladó gépjárművel. A rendszer 30 km/h sebesség fölött működik a gépjármű elején elhelyezett detektor révén, mely kizárólag a járművel egy irányban haladó célpontokat érzékeli, az álló akadályokat nem. Az ütközésveszély-jelző működését az érintőképernyőn keresztül ki- és be is lehet kapcsolni.

BlueHDi DÍZELMOTOROK: A KATEGÓRIA LEGJOBBJAI!

A maximális kényelem és vezetési élmény érdekében a Citroën C4 SpaceTourer immár 8 fokozatú EAT8 (Efficient Automatic Transmission 8). automata sebességváltóval is elérhető. Az EAT8 automata sebességváltót optimalizált sebességváltás jellemzi, aminek köszönhetően csökken a fogyasztás és a károsanyag-kibocsátás. A korábbi EAT6 automata sebességváltóhoz képest mintegy 7%-kal csökkent a fogyasztás, ami a jobb teljesítménynek, a lassításkor a motort már 20 km/h sebességnél leállító Stop&Start rendszernek, a 8 fokozatnak és az alacsonyabb tömegnek köszönhető. A használati kényelem vitathatatlan, a fokozatok közötti váltás finomsága prémiumszintet képvisel.

ERŐS ÉS KIVÁLÓ RUGALMASSÁGÚ PureTech BENZINMOTOR

A magas nyomású közvetlen befecskendezésű, nagy teljesítményű turbófeltöltővel ellátott (akár 240 000 fordulat/perc) 3 hengeres PureTech 130 S&S turbómotort kiváltó vezetési élmény jellemzi. A négyszeres Év motorja díjas erőforrás rendkívül rugalmas: forgatónyomatékának 95%-a már az 1500-3500 ford./perc tartományban elérhető, így minden használati célnak tökéletesen megfelel. A PureTech 130 S&S motor EAT8 automata sebességváltó elérhető.

*Minden 2017. 02. 08. után megrendelt, magánügyfél számára új autóként értékesített Citroën C4 SpaceTourer személygépkocsi vásárlása esetén a 2 év szerződéses gyári jótállás mellé most +3 év kiterjesztett EssentialDrive szerződéses jótállást adunk ajándékba. Az EssentialDrive szerződés keretében nyújtott jótállás a 2 éves szerződéses gyári jótálláson túl érvényes, a gyári szerződéses jótállással megegyező szolgáltatásokat tartalmaz, és az autó első tulajdonosának történő átadásától számított 5 évig vagy 100 000 km-ig (amelyiket előbb eléri az autó) érvényes. Az akció visszavonásig érvényes.
**A gyári szerződéses jótállás és az EssentialDrive szerződés keretében nyújtott jótállás szolgáltatásai kizárólag abban az esetben vehetők igénybe, ha az adásvételi szerződésben, a Szerviz- és Garanciafüzetben és a Szolgáltatási Szerződésben foglalt feltételek és körülmények egyidejűleg teljesülnek.

Kapcsolat

Kapcsolat

Jelentkezzen tesztvezetésre

Jelentkezzen tesztvezetésre

Kérjen ajánlatot!

Kérjen ajánlatot!

Szerviz bejelentkezés

Szerviz bejelentkezés

Hírlevél

Hírlevél

↑ Ugrás az oldal tetejére