Interjú Nagy Mátéval

Az új Citroën szalon megnyitása alkalmából az ügyvezető, Nagy Máté válaszol néhány, az új kereskedést érintő kérdésre

Miért pont Citroën szalon nyitása mellett döntöttek?

26 éve vagyunk Opel márkakereskedők, mindig nyitott szemmel járunk, keresve az újabb üzleti lehetőségeket és miután a PSA autógyártó konszern, aki a Citroënnek is a tulajdonosa, megvette az Opelt, úgy döntöttünk, hogy szeretnénk bővülni és a vállalat másik márkáit is forgalmazni.

Milyen cél lebegett a szemük előtt, mikor az új szalont tervezték?

Mindenképpen a sikeres üzlet építés és a stabilitás fenntartása volt a cél úgy, hogy közben a cégünk profitabilitását tudjuk javítani, az árbevételt tudjuk növelni és még több embernek adhassunk munkát egy színvonalas munkahelyen.

Citroen Sajó Miskolc

Mit nyújt a Citroën Sajó egy vásárlás előtt álló ügyfélnek?

A legelső kapcsolatfelvételtől kezdve minden ügyfelünknek fogjuk a kezét és személyre szabottan kínálunk neki lehetőséget azt igényeinek és elvárásainak megfelelően. Nálunk a vásárlás után sem ér véget a kapcsolat, mert hiszünk abban, hogy a minőségi szolgáltatásainkkal megadhatjuk minden ügyfelünknek az autózás legpozitívabb élményeit.

Készülnek kedvezményekkel a szalon megnyitása alkalmából?

Fontosnak tartom, hogy az ügyfeleinket és leendő ügyfeleinket a nyitás alkalmából megajándékozzuk, ezért született meg az a döntés, hogy minden új autó vásárlása esetén a metálfényezést ajándékban odaadjuk a vásárló ügyfeleinknek.

Milyen modellek várják a vevőket?

A Citroën márka összes modellje megtalálható kereskedésünkben, de mindenképpen a legújabb C3 és C4 modelleket emelném ki, nem utolsó sorban az elektromos változatok mellett. A modelljeink szemet gyönyörködtetők és minden fajta kényelmi és biztonsági extrák megtalálhatóak benne.

Vannak családi igényeket is kielégítő modelljeik?

A legnagyobb modellünk a Grand C4 SpaceTourer, melyből 7 személyes változat is rendelhető, ami a családos vásárlóink körében nagyon népszerű és keresett modell. Ki tudjuk szolgálni azokat a nagy családos vásárlóinkat is, akik még nagyobb térre vágynak, így ők a 7 személyes Berlingo modellünket választják.

Az új C3 és C4 modellek is megérkeztek már?

Az új C3-as és C4-es modellek már bemutatásra kerültek, rendelhetők és nagy várakozás után már napokon belül a szalonunkban is megtekinthető és kipróbálható lesz.

Szerviz szolgáltatások is elérhetőek az új szalonban?

Minőségi Citroën márkaszervizünkben a kisebb javításoktól a nagyobb munkálatokig mindent precízen és 26 éves szakmai tapasztalattal rendelkező csapattal oldunk meg. A hozom-viszem szolgáltatástól kezdve, az Assistance, a csere autó lehetősége, minden megtalálható és elérhető nálunk..

Citroen szerviz

Hol található az új szalon?

Miskolcon a József Attila út 82.szám alatt.

Citroën modelljeink most egyedi szalonnyitási kedvezménnyel és ajándék metálfényezéssel kaphatóak. Ha érdekli ajánlatunk, kattintson a gombra!