Tartozék akciók

Tartozék akciók

Bízzunk abban, hogy a nyár még sok örömet tartogat a számunkra. Reméljük, hogy végre kimozdulhatunk otthonról, és több időt tölthetünk szeretteinkkel a szabadban is.

Ehhez kínálunk – egy kicsit előre kacsintva és bizakodva – akciós tartozékokat.

Nyári autószőnyeg akciónkban 10% kedvezménnyel kínáljuk a Citroën gyári autószőnyegeket és az Eurorepar multimárkás autószőnyegeket is.

A Citroën gyári szőnyeg akciós árlistát ide kattintva nézheti meg.

Az Eurorepar márka a PSA konszern saját márkája, melyet kifejezetten 3 évnél idősebb járművekhez fejlesztettek mérnökeink. Az Eurorepar márka kiváló minőségű és pénztárcabarát megoldás az autósok számára.

Az Eurorepar akciós szőnyeg árlistát ide kattintva nézheti meg.

Az Eurorepar márka különlegessége, hogy nemcsak a PSA saját márkáihoz kínálja alkatrészek, tartozékok széles és megfizethető választékát, de szinte minden európai autómárkához. Az Eurorepar tartozékokra a jogszabályi jótálláson felül további egy évet, azaz 2 év garanciát biztosítunk.

1: Az akciós ajánlatok 2019. április 1-től 2020. szeptember 30-ig érvényesek az akcióban részt vevő, hivatalos magyarországi Citroën-márkaszervizekben, a készlet erejéig, kivétel a szőnyeg akció, mely 2020.augusztus 03-tól 2020. szeptember 25–ig tart.
A tartozék kedvezmények a megjelölt tartozékcsaládokra vagy a konkrétan megjelölt alkatrész-tartozék cikkszámokra vonatkoznak. Kérjük, hogy a termék vásárlása előtt kérjen felvilágosítást márkaszervizeinkben a termék műszaki paramétereiről, áráról! Bizonyosodjon meg arról, hogy a kiválasztott termék megfelel az Ön elképzeléseinek, hogy kompatibilis az Ön gépjárművével vagy azzal az eszközzel, melyre/melyhez csatlakoztatni kívánja. Néhány tartozék felszereléséhez plusz illesztő szett vásárlása is szükséges Az akciós termékek egy része márkafüggetlen, viszont vannak családok, me¬lyek csak bizonyos Citroën -modellekhez vásárolhatók. Ugyanazon termékcsaládon belül a különböző modellekkel kompatibilis alkatrészek/tartozékok cikkszáma és műszaki paraméterei eltérők lehetnek, ennek megfelelően áruk is változik. A feltüntetett árak 10 Ft-ra kerekített bruttó akciós ügyfélárak. A tájékoztatás nem teljeskörű, a C Automobil Import Kft. fenntartja magának a jogot az ajánlat módosítására vagy visszavonására. Jelen hirdetés nem minősül szerződéses ajánlatnak. A szolgáltatás részleteiről és az igénybevételi feltételekről márkaszervizeinkben kérhet tájékoztatást. A képek illusztrációk. Az akció alkatrész-, tartozék- és csomagajánlatai más akcióval, kedvezménnyel, hűségprogrammal nem vonhatók össze.