Új CITROËN BERLINGO

Öt vagy hét ülés, ötletes tárolók és remek variálhatóság. Ez az új Citroën Berlingo. Ismerje meg Ön is a család új kedvencét!

  • Vezető, utasoldali és oldallégzsák az első sorban
  • Tempomat és sebességhatároló
  • Automata vészfékező rendszer
  • Sávtartó asszisztens és táblafelismerő rendszer
  • Elektromos ablakemelők elöl
  • Elektromosan állítható és fűthető tükrök

Az új Citroën Berlingo masszívabb és határozottabb külsőt öltött.

Az új Citroën Berlingo megújult orr-része markáns jegyeivel tűnik ki. A motorházfedél magasabb és rövidebb lett, a jellegzetes Citroën stílusjegyeket hordozó első rész pedig szélesebb; magában foglalja a két szinten elhelyezett világítótesteket, valamint az előretolt helyzetéből fakadóan tágasabb és világosabb belső teret eredményező szélvédőt

A hosszan hátranyúló tetővonal és az Airbump® design elemek a karosszéria robusztusságát és védelmező jellegét hangsúlyozzák.

Verziótól függően.

MAXIMÁLIS KÉNYELEM AZ ÖN TELJES LELKI NYUGALMÁÉRT

Kitűnő menetkomfortot biztosít: a kényelmes üléseknek és felfüggesztéseknek, valamint a kiváló hangszigetelésnek köszönhetően az utazás élménnyé válik, melyet megoszthatunk a velünk utazókkal.

ÖTLETES RAKODÓHELYEK ÉS TÁROLÓK

A széles és funkcionális oldalsó tolóajtók használatával gyerekjáték a beszállás a kívül-belül praktikusan kialakított új Citroën Berlingóba. Ugyanilyen egyszerű a hozzáférés a csomagtérhez a nyitható csomagtérablakon keresztül.

A lehajtható üléseknek köszönhetően az új Citroën Berlingo utastere új mércét állít fel a tágasság és az alakíthatóság terén. A csomagtér űrtartalma az M változatban 775 liter, míg az XL kivitelben akár a 1050 litert is elérheti.

REMEK VARIÁLHATÓSÁG

A hátsó ülések külön-külön vagy együtt is eltüntethetők a padlóban, így ön mindig az igényei szerint variálhatja a teret, és akár egy teljesen sík, egybefüggő felületet is kialakíthat. Az első utasülés lehajtásával 4000 literre és 3 méter hosszúra növelhető az XL kivitel kapacitása.

KÉTFÉLE MÉRET

Az új Citroën Berlingo mostantól kétféle hosszúsággal kapható, mindkettő igényelhető 5, illetve 7 személyes kivitelben. A modell valamennyi változatát mértéktartó méretek és kiegyensúlyozott arányok jellemzik.

A Citroën Berlingo 19 vezetéssegítő rendszerrel támogatja az ön kényelmesebb és biztonságosabb utazását.

Véletlen sávelhagyásra figyelmeztető rendszer*, éberségfigyelő rendszer*, holttérfigyelő rendszer*, sebességtábla-felismerő rendszer*, automatikus vészfékezés*, tolatókamera Top Rear Vision funkcióval…*

*Verziótól függően.

A 8 colos érintőképernyő* és a négy kapcsolódási technológia, a Mirror Screen*, a Citroën Connect Nav*, a Citroën Connect Box* és a vezeték nélküli okostelefon-töltés* folyamatos kapcsolatot biztosít az ön digitális világa és az autó között.

*Verziótól függően.

Új Citroën Berlingo már 5 945 000 Ft-tól a Citroën Sajónál!

hétszemélyes kedvezményes bruttó induló ár: állami támogatással 3 445 000 Ft-tól**
Citroën Berlingo
Citroen Berlingo

AZ ÚJ GENERÁCIÓS BERLINGO ÚJDONSÁGAI: MÉG TÁGASABB LESZ, MÉG TÖBB VARIÁCIÓS LEHETŐSÉGGEL.

citroen berlingo
citroen logo
*A képek csak illusztrációk.
**Az állami támogatás igénybevételének módját és feltételeit a nagycsaládosok személygépkocsi-szerzési támogatásáról szóló 45/2019. (III.12.) Korm. rendelet határozza meg. Az igénybevétel feltételeivel kapcsolatos tájékoztatás nem teljes körű, a részletes szabályokat a hivatkozott rendelet tartalmazza.
***Jelen ajánlat 2020. január 8-ától visszavonásig, új, 7 üléses Citroën Berlingo PureTech 110 S&S Live M hosszúságú modell gyártásba leadott és visszaigazolt megrendelésére érvényes. A bruttó 3 445 000 Ft-os csökkentett, induló ár a 7 üléses Citroën Berlingo PureTech 110 S&S Live M változatára vonatkozik, ahol az 5 945 000 Ft-os bruttó kedvezményes induló árból már levonásra került a fenti kormányrendelet szerinti 2 500 000 Ft-os nagycsaládosok személygépkocsi-szerzési támogatása. A kép illusztráció. A Citroën Berlingo modell vegyes fogyasztása: 4,2–5,8 l/100 km, CO2-kibocsátása: 111–133 g/km. A tájékoztatás nem teljes körű és nem minősül szerződéses ajánlatnak, továbbá a C Automobil Import Kft. fenntartja a kondíciók változtatásának, valamint az akció visszavonásának jogát. Részletek a www.citroen.hu-n és az akcióban részt vevő Citroën-márkakereskedésekben.
****Minden magánügyfél számára új autóként értékesített személygépkocsi vásárlása esetén a 2 év szerződéses gyári jótállás mellé most +3 év kiterjesztett EssentialDrive szerződéses jótállást adunk ajándékba. Az EssentialDrive szerződés keretében nyújtott jótállás a 2 éves szerződéses gyári jótálláson túl érvényes, a gyári szerződése jótállással megegyező szolgáltatásokat tartalmaz, és az autó első tulajdonosának történő átadásától számított 5 évig vagy 100 000 km-ig (amelyiket előbb eléri az autó) érvényes. Az akció visszavonásig érvényes.
*****A gyári szerződéses jótállás és az EssentialDrive szerződés keretében nyújtott jótállás szolgáltatásai kizárólag abban az esetben vehetők igénybe, ha az adásvételi szerződésben, a Szerviz- és Garanciafüzetben és a Szolgáltatási Szerződésben foglalt feltételek és körülmények egyidejűleg teljesülnek.